Ö Ömer Gündüz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2012 Mesajlar 3.204 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2013 #1 Dostlar be Amerika'dan Corsair H55 sıvı soğutma almayı planlıyorum 100 TL'ye filan tekabul ediyor BestBuy'da indirimde check ettim gideceğim yerdeki store'da da stockta varmış şansıma. ^^ Ama endişelerim var ya VS-9 kasaya uyar mı? egsoz fanın olduğu kısma yerleştireceğim.
Dostlar be Amerika'dan Corsair H55 sıvı soğutma almayı planlıyorum 100 TL'ye filan tekabul ediyor BestBuy'da indirimde check ettim gideceğim yerdeki store'da da stockta varmış şansıma. ^^ Ama endişelerim var ya VS-9 kasaya uyar mı? egsoz fanın olduğu kısma yerleştireceğim.
ÖmerBayraktar Hectopat Katılım 13 Aralık 2012 Mesajlar 839 Yer İstanbul 15 Nisan 2013 #2 Sığar diye düşünüyorum. Zaten normal 120mm'lik fan var üzerinde.
Ö Ömer Gündüz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2012 Mesajlar 3.204 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2013 #3 Bende öyle umuyorum ama şimdi aklım H60'a kaymaya başladı çünkü yeni fanlarda aldım push-pull konfigürasyonu yapabileceğim bir sistemd istemiyor değilim.
Bende öyle umuyorum ama şimdi aklım H60'a kaymaya başladı çünkü yeni fanlarda aldım push-pull konfigürasyonu yapabileceğim bir sistemd istemiyor değilim.