Corsair HS-35 alınır mı?

Bütçe
500

powa

Centipat
Makaleler
1
Yer
Marmaris
Daha fazla  
İnternette birçok inceleme videosu var fakat bu incelemeler reklam amaçlı olduğu için pek güvenemiyorum. Aranızda kullanan veya daha önce kullanmış olanlar varsa fikirlerini benimle paylaşırsa sevinirim.
Ayrıca Max. 500TL Gaming kulaklık önerisinde de bulunabilirsiniz. Düzeltme: Bütçe Max. 300 TL.

Son düzenleme:
Bütçeyi 17 TL aşabilirseniz:

Hocam birkaç konuya daha bunu önerdiğinizi gördüm. HS35'e göre bunun USB olması dışında ne avantajı var? Konu sahibi sormadan ben sormuş olayım.
Elimde bozuk HS35 var, iki kere servise gitti hâlen mikrofonun bozuk olduğunu kavrayamadılar. Yenisini göndermezlerse başka yerden HS35 mi almalıyım yoksa bu kulaklığı mı?
@TÇB aynı soruyu size de yönelteyim 😄

Hocam birkaç konuya daha bunu önerdiğinizi gördüm. HS35'e göre bunun USB olması dışında ne avantajı var? Konu sahibi sormadan ben sormuş olayım.
Elimde bozuk HS35 var, iki kere servise gitti hâlen mikrofonun bozuk olduğunu kavrayamadılar. Yenisini göndermezlerse başka yerden HS35 mi almalıyım yoksa bu kulaklığı mı?
@TÇB aynı soruyu size de yönelteyim 😄
Corsair HS35'e göre daha dayanıklı. Ayrıca mikrofonu daha iyi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı