Corsair HS 35 indirimde alınır mı?

iceffy

Hectopat
Katılım
20 Eylül 2020
Mesajlar
1.737
Makaleler
3
Çözümler
3
Yer
Buca'daki küçük evde.
Şu an gerçekten indirimde. Almaya değer mi?
Birkaç tane inceleme izledim ve memnun olduklarını söylediler.
Plastik gıcırdıyormuş sanırım 2 3 aydan sonra o da bu fiyata göz ardı edilebilir.
(Bence)
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Görüntüsü (749).png
    Ekran Görüntüsü (749).png
    165,4 KB · Görüntüleme: 53
Alınır bu fiyata daha iyi bir kulaklık olacağını sanmıyorum. Ben 10 gün önce falan incehesaptan 319 TL'ye yeşilini almıştım bi o indirimdeydi keşke bekleseymişim diyorum şimdi çünkü Siyah renk haricinde kutu içinden y splitter kablo çıkmıyor ben onu mecbur ayrıyetten aldım ve siyah renk olsun isterdim yeşil sevmiyorum :D Bide mikrofon için de pop filter almam lazım çünkü o da çıkmadı ve klavyenin tuş sesini falan karşıya çok iletiyor haberin olsun Siyahta da olmayabilir çıkmazsa artık ayrı olarak alırsın.
 
Ben 10 gün önce falan İncehesap'tan 319 TL'ye yeşilini almıştım bir o indirimdeydi keşke bekleşey mişim diyorum şimdi çünkü siyah renk haricinde kutu içinden y splitter kablo çıkmıyor ben onu mecbur ayriyeten aldım ve mikrofon için de pop filter almam lazım çünkü o da çıkmadı ve klavyenin tuş sesini falan karşıya çok iletiyor haberin olsun siyahta da olmayabilir çıkmazsa artık ayrı olarak temin edersin.

Pop filter nereden alabilirim?
 
Hayır. Oradan almayın.

Buradan alın 262 TL.

Siz de buradan alabilirsiniz @Parti Şapkası. :)

Akakçe'de minimum 290 gösteriyordu acık üzmedi değil. Alınır. Üst tarafı plastik olduğunun bilincinde olarak alın, dikkatli kullanın.
 
Pop filter nereden alabilirim?
Ben de henüz almadım geçen gün benim açtığım bir konuya bir arkadaş şu linki atmıştı ama ücretsiz kargo için 40 tl alışveriş lazımmış diğer türlü 10tl de kargo istiyorlar ne yapsam bilemedim kara kara düşünüyorum şu an ben de :D

 
Ben de henüz almadım geçen gün benim açtığım bir konuya bir arkadaş şu linki atmıştı ama ücretsiz kargo için 40 TL alışveriş lazımmış diğer türlü 10TL'de kargo istiyorlar ne yapsam bilemedim kara kara düşünüyorum şu an ben de :D.


Bence biraz bekle.
Bir şeye ihtiyacın olduğunda beraberine bunu da alırsın.
 
Bence biraz bekle.
Bir şeye ihtiyacın olduğunda beraberine bunu da alırsın.
Evet baktım valla satıcının sattığı diğer ürünlere alabileceğim başka bir şey göremedim dediğin gibi şimdilik bekliyorum.

Bu arada 30 TL olması gerekiyormuş 40dı sanki 30a düşürmüşler sanırım düzeltmiş olayım :)
 

Geri
Yukarı