Corsair HS 60 Pro kulaklık alınır mı?

Hocam aldınız mı acaba? Memnun musunuz?

Hocam aldım hani süper bir deneyim yaşamadım ama alınır mı alınır dayanıklı ve ses kartıyla beraber equ ayarlayınca ICUE'dan bass deneyimi yaşatabiliyor ama ayarlamazsan çok da bir Espri'si yok ve benim ses kartım aldıktan 2 hafta sonra bozuldu, bir de nedense benim kulaklarımı aşırı acıtıyor 2 saat kullandıktan sonra. İlk aldığımda kafamı çok sıktı şimdilerde rahatladı artık çok sıkmıyor yani ses kartım bozuk olmasaydı iyi sayılabilir bir kulaklık lakin bir de söylemeden geçmeyeyim mikrofonu çok hassas orta-yüksek seste bir şey dinlerken ses sekiyor arkadaşlarınla falan konuşuyorsan CS oynuyorsan sıkıntı çünkü silah ve kafadan vuruş sesleri çok gidiyor.
 
@AyiAmaKucukOlan çok fena hortlatmış olacağım ancak 1 hafta önce kulaklığı Amazon'dan 460 liraya aldım. Aynı fiyat aralığındaki çoğu kulaklığa taş çıkartıyor. Şu anlık sıkıntı olarak söyleyebileceğim şeyler kulaklığın biraz ağır olması ve padlerin deri olmasından dolayı bir müddet sonra terletmesi. Ancak padler gayet rahat ve kulağı tam kavrıyor. Mikrofonu da gayet kaliteli ve takıp çıkartılabiliyor. iCUE uygulamasından çeşitli kullanışlara göre bass tiz ve midleri değiştirebiliyorsunuz. 7.1 Surround desteğini de gene iCUE yazılımından ayarlayabiliyosunuz. 7.1 Surround oyunlarda gerçekten kendini belli ediyor. Kulaklık jak girişli ve yanında 7.1 desteği veren bir driver usb dönüştürücü ile geliyor. Sadece oyun için değil her türlü yerde kullanıma imkan sunuyor. Tasarım ve ergonomi açısından da gayet başarılı. Hiç dip ses ve cızırtı sorunu yaşamadım. Bence 460 lira için alınabilecek iyi kulaklıklardan.
 
Arkadaşlar HS60 Pro deneyimimi anlatayım.
Kulaklığın malzeme kalitesi aşırı iyi. Gövdesi metalden yapılmış. Süngeri ve pedleri güzel bir işçilik görmiş çok belli.
Oyundaki seslerde neyin nerede olduğunu anlıyorsunuz ve ince detaylar mesela hışırtı ya da minik sesler hepsi çok net.
Müzik kısmı çok başarılı stereo moduna çektiğinizde anlıyorsunuz. Ben baslar konusunda endişelenmiştim ama çok şaşırdım baslar süperdi.
En büyük kulak pedleri bunda o yüzden kulağınızı kapsar merak etmeyin. Suni deri pedler olduğu için 3-4 saatten sonra kulağınız ısınıyor ama rahatsızlık verecek seviyede değil.
Mikrofonda gürültü engelleme var bu yüzden sesiniz çok net karşıya gidiyor ama biraz ince gidiyor. Çok ince değil tabii. Son olarak kulaklık sesi fullediğinizde sesi dışarıya bayağı veriyor çünkü son ses aşırı fazla 98 dB yazmışlar ama ben inanmıyorum. Daha fazla olmalı. Ben 980 liraya aldım. Çok memnun kaldım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı