chaoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.598 Makaleler 7 Çözümler 10 20 Ocak 2021 #41 Efe10 dedi: Bu sorunu yaşayan arkadaşlar Corsair RMA ile iletişime geçip sorunu çözmüşler. Umarım siz de istediğiniz sonuca ulaşırsınız. @chaoo Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam yazdım bakalım cevap bekliyorum. İnceliyorlarmış.
Efe10 dedi: Bu sorunu yaşayan arkadaşlar Corsair RMA ile iletişime geçip sorunu çözmüşler. Umarım siz de istediğiniz sonuca ulaşırsınız. @chaoo Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam yazdım bakalım cevap bekliyorum. İnceliyorlarmış.
D Del E Ted Hectopat Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 380 25 Ocak 2021 #42 Banada böyle bir şey attılar şimdi ne yapacağım yardım ederseniz sevinirim. Dosya Ekleri rma.png 21,4 KB · Görüntüleme: 110
G Gürkan_16x Femtopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2021 #43 Merhaba talep oluşturdum böyle bir belge yolladılar üst tarafta adresler vs var bu nedir chaoo dedi: Vallahi hocam yazdım bakalım cevap bekliyorum. İnceliyorlarmış.Eki Görüntüle 844651 Genişletmek için tıkla... sonuç ne oldu ?
Merhaba talep oluşturdum böyle bir belge yolladılar üst tarafta adresler vs var bu nedir chaoo dedi: Vallahi hocam yazdım bakalım cevap bekliyorum. İnceliyorlarmış.Eki Görüntüle 844651 Genişletmek için tıkla... sonuç ne oldu ?