Corsair HS35 tüm sesleri aktarıyor

erdem06

Kilopat
Katılım
18 Kasım 2015
Mesajlar
97
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar yeni kulaklık aldım Corsair HS35. Her şey güzel ama kulaklığı bilen bilir mikrofonu çıkabiliyor ve ben çıkardığım halde YouTube'dan video izlerken falan sesi olduğu gibi aktarıyor Discord'a. Yani mikrofon takılıda olsa çıkıkta olsa PC'den ne açsam karşı tarafa aktarıyor. Yardım edecek var mı acaba kulaklık mı bozuk yoksa bir ayarımı var?
 
''Ses ayarları''na girin. Sağda yer alan ''Ses Denetim Masası''na basın. Üstteki seçeneklerden ''kayıt''a basın. Boş bir yere sağ tıklayıp önünüze çıkan iki seçeneği de tikleyin. Sonra ''Stereo karışımı'' açıksa kapatın. Kapalıysa açın.
 
açtım gene aynı kapadım gene aynı bu görselde mikrofonum çıkık bu arada ve arkadan mikrofonu kapatda basılı youtubeden video izliyorum ve sonuç ses yüksekliğine göre olduğu gibi aktarıyor.
Arkadaslar mıkrofonu cıkarıyorum arkadan mıkrofonun susturma tusuna basıyorum ve Discord'da karsıya sesım gıtmıyor (normal olarak) ama YouTube'den vs video acıyorum arkadaş DC'de test ediyor olduğu gibi video bana geliyor diyor bunu nasıl düzelteceğim ben.
 

Dosya Ekleri

  • gonder.PNG
    gonder.PNG
    50,2 KB · Görüntüleme: 73

Geri
Yukarı