Corsair HS35 vs Asus TUF H3

Bütçe
380 Tl

SefaGmssy

Kilopat
Yer
İzmir Texas
Daha fazla  
Meslek
Öğrenciyiz
İyi günler değerli forum üyeleri. Benim aklımda kulaklık alma fikri var ve aklıma başlıkta belirttiğim modeller var. HS35 şu an Trendyol'da 371 TL. Asus TUF H3 ise İncehesap gaming gecesi indirimlerinde 370-380 TL civarına iniyor. Hangi model iyidir? Oyun oynarken ve arada PC'de müzik dinlerken kullanacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam neden TUF H3 kötü ve Hs35in neden daha iyi ? Maks 450TL kulaklık arıyorum.
İyi günler öncelikle konun üzerinde biraz zaman geçti ve bne 3 haftadır hs35 kullanıyorum. Mükemmel , İyi , Ortalama , Vasat , Kötü diye sıralarsak eğer.
Konfor : Mükemmel.
Ses : Mükemmel.
Kablo : İyi.
Malzeme Kalitesi : İyi.
Mikrofon : Ortalama.
Not: Mikrofon ihtiyacım olduğu için almıştım fakat mikrofonun performansını çok beğenmedim ama idare eder.

İyi günler öncelikle konun üzerinde biraz zaman geçti ve bne 3 haftadır hs35 kullanıyorum. Mükemmel , İyi , Ortalama , Vasat , Kötü diye sıralarsak eğer.
Konfor : Mükemmel.
Ses : Mükemmel.
Kablo : İyi.
Malzeme Kalitesi : İyi.
Mikrofon : Ortalama.
Not: Mikrofon ihtiyacım olduğu için almıştım fakat mikrofonun performansını çok beğenmedim ama idare eder.
Biraz daha ekleyip HS50 Pro alacağım galiba.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı