- Makaleler
- 2
MSI B450 GAMING Plus anakartım var. Mikrofon Realtek sürücüsünü kurmadığımda çalışıyor fakat arkadan çok ses alıyor klavyemde Blue Switch olduğu için YouTube'da video çekerken bas konuş yapmama sebep oluyor fakat OBS programında ne yaparsam yapayım pencereli oyunlarda bas konuşa ayarlayamıyorum. Ondan dolayı MSI'ın sitesinden Realtek driverını kurdum. Fakat kurduktan sonra mikrofon sesi kesik kesik ve leş gibi almaya başladı. Sildim, tekrardan düzeldi. Fakat şu an yine kurdum sizden yardım almak için. Ne yapmalıyım?
Yardım edebilecek yokmu arkadaşlar ?
Arkadaşlar yardımMSI B450 GAMING Plus anakartım var. Mikrofon Realtek sürücüsünü kurmadığımda çalışıyor fakat arkadan çok ses alıyor klavyemde Blue Switch olduğu için YouTube'da video çekerken bas konuş yapmama sebep oluyor fakat OBS programında ne yaparsam yapayım pencereli oyunlarda bas konuşa ayarlayamıyorum. Ondan dolayı MSI'ın sitesinden Realtek driverını kurdum. Fakat kurduktan sonra mikrofon sesi kesik kesik ve leş gibi almaya başladı. Sildim, tekrardan düzeldi. Fakat şu an yine kurdum sizden yardım almak için. Ne yapmalıyım?
![]()
Son düzenleme: