default bide bilgisiyarın mikrofonu.ses girişi olarak kaç seçeneğiniz var ?
Default bir de bilgisayarın mikrofonu.
Hocam çözdünüz mü sorunu ? Bende de aynı sorun var sanırım bir şekilde mikrofonu aktif edeceğiz ama nasıl bilmiyorum.Mikrofonu kulaklığa takıyorum ama Discord'da falan görünmüyor. Driver'ı falan mı var bu kulaklığın?
Hocam çözdünüz mü sorunu? Bende de aynı sorun var sanırım bir şekilde mikrofonu aktif edeceğiz ama nasıl bilmiyorum.
Hocam galiba iki jak girişini de takmanız lazım. Bende 1 jak girişi olduğu için deneyemiyorum.Bulamadım hocam hala.
Hocam galiba iki jak girişini de takmanız lazım. Bende 1 jak girişi olduğu için deneyemiyorum.
Valla bilemiyorum hocam, kulaklığın ergonomisi bana göre rezalet olduğundan dolayı iade etme kararı aldım gerçekten kafa bandı mahvetti beni, ayrıca çok dar geldi kulaklık.Bende de bir jak girişi var laptop olduğundan ama dönüştürücü ile 2 tane yapıp denedim yine bir şey değişmedi.
Vallahi bilemiyorum hocam, kulaklığın ergonomisi bana göre rezalet olduğundan dolayı iade etme kararı aldım gerçekten kafa bandı mahvetti beni, ayrıca çok dar geldi kulaklık.
Biliyorum hocam fakat beni kafa bandı çok sıkmıştı, bu arada iade etmedim.Hocam kulaklık metal kısmının üstünden uzayabiliyordu.
Biliyorum hocam fakat beni kafa bandı çok sıkmıştı, bu arada iade etmedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.