Corsair HS70 Pro 7.1 Wireless nasıldır?

Bütçe
1000

ORHANVERO7

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selam iyi günler dilerim.( Wireless ) ya da ( Bluetooth ) bir oyuncu kulaklığı alma düşüncem var. 7.1 olmasını çok isterim doğrusu (bütçe maksimum 1000 TL) kulaklığın fazla büyük durmaması ve konforlu olması benim için önemli çünkü arada bir telefonuma da bağlıyacağım. Şu anlık aklımda ( Corsair HS70 Pro Wireless )

https://www.itopya.com/corsair-hs70-pro-71-kablosuz-gaming-kulaklik/ var fakat bu kulaklığın hiç Türkçe incelemesini bulamadım ingilizcem de fazla iyi olmadığı için yabancı incelemelerden çok bir fikir edinemedim. Aranızda bu kulaklığı deneyimleyen uzun süre kullanan biri var mı veya varsa uzun süre kullandığınız (Bluetooth - Wireless) özelliğine çok güvendiğiniz ( 7.1 ) e sahip herhangi bir kulaklık var mıdır?

750₺ civarına almıştım, beğenmeyip sattım. Öncelikle mikrofon kalitesi rezalet, rahatlık olarak memory foam kullandığı belirtilmiş fakat memory foam yok kulaklıkta, standart sünger. Uzun kullanımda kulaklık ağır olduğu için üst taraftan baskı yapıyor ve üstteki sünger yeteri kadar kalın değil rahatsız ediyor bu durumda. Corsair kulaklıklarda olduğu gibi dip ses sorunu var, yazılımı doğru kursanız dahi çok ince bir dip ses yine mevcut, rahatsız etme eşiği kişiden kişiye değişebilir. Ses kasmak için eq ayarı yapmak gerekiyor, geldiği gibi ses kasmak mümkün değil, sesler çok karışık-boğuk. Suni deri pedler için bir şey dememe gerek yok zaten, uzun süre kullanacaksanız suni deri kulaklık almayın derim.

HS70 Pro yerine Arctis 1 Wireless öneririm, oldukça rahat, ses kalitesi tatmin edici, mikrofon orta seviye. Telefonda kullanacağınız için "oyuncu" çizgilerine sahip değil, mikrofonu çıkardığınızda standart kulaklık gibi oluyor, Type C dongle ile ekstra dönüştürücü olmadan telefonda kullanılabiliyor zaten. Kumaş pedler terletmiyor fakat kafanız büyükse biraz sıkıştırabilir.

Cloud 2 Wireless da düşünebilirsiniz ama bu kulaklık hakkında bilgim yok.

750₺ civarına almıştım, beğenmeyip sattım. Öncelikle mikrofon kalitesi rezalet, rahatlık olarak Memory foam kullandığı belirtilmiş fakat Memory foam yok kulaklıkta, standart sünger. Uzun kullanımda kulaklık ağır olduğu için üst taraftan baskı yapıyor ve üstteki sünger yeteri kadar kalın değil rahatsız ediyor bu durumda. Corsair kulaklıklarda olduğu gibi dip ses sorunu var, yazılımı doğru kursanız dahi çok ince bir dip ses yine mevcut, rahatsız etme eşiği kişiden kişiye değişebilir. Ses kasmak için EQ ayarı yapmak gerekiyor, geldiği gibi ses kasmak mümkün değil, sesler çok karışık-boğuk. Suni deri pedler için bir şey dememe gerek yok zaten, uzun süre kullanacaksanız suni deri kulaklık almayın derim.

HS70 Pro yerine Arctis 1 Wireless öneririm, oldukça rahat, ses kalitesi tatmin edici, mikrofon orta seviye. Telefonda kullanacağınız için "oyuncu" çizgilerine sahip değil, mikrofonu çıkardığınızda standart kulaklık gibi oluyor, Type-C dongle ile ekstra dönüştürücü olmadan telefonda kullanılabiliyor zaten. Kumaş pedler terletmiyor fakat kafanız büyükse biraz sıkıştırabilir.

Cloud 2 Wireless da düşünebilirsiniz ama bu kulaklık hakkında bilgim yok.

Bu bilgiler için çok teşekkür ederim evet bende araştırmalarım sonucunda ( Arctis 1 Wireless ) kanısına vardım sizinde HS70 Pro ile ilgili verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim maksatım görüntü değil güzel temiz ses versin Wireless olsun yeter bir de evet Type-C dongle olması çok sevindirdi beni çünkü telefonumda 3.5mmlik kulaklık girişi yok maalesef bu yüzden indirime girerse yüzde 90 alacağım bir kulaklık tekrar çok teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı