Corsair HS80 alınır mı?

Praudh

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi, sağlıklı günler. Bugünlerde bir kulaklık almayı düşünüyorum. Araştırırken Corsair HS80 güzel geldi, inceleme videolarına baktım keza Technopat'ta da göz gezdirdim. Genel olarak iyi, güzel duruyor. İtopya'da şu anda 2.600 TL, bu fiyat bandında daha iyisi var mı yoksa almamı mı tavsiye edersiniz? Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler şimdiden.

Fiyatı birkaç ay önce 2000 TL civarındaydı fakat zam yemeyen bir şey kalmadı maalesef. Mikrofonu neredeyse rakipsiz. Ses kalitesi oyun için de müzik, film için de yerinde. Dolby Atmos özelliği olması da müzik ve film deneyiminizi iyileştiren etmenlerden. Tavsiye ederim.

Fiyatı birkaç ay önce 2000 TL civarındaydı fakat zam yemeyen bir şey kalmadı maalesef. Mikrofonu neredeyse rakipsiz. Ses kalitesi oyun için de müzik, film için de yerinde. Dolby Atmos özelliği olması da müzik ve film deneyiminizi iyileştiren etmenlerden. Tavsiye ederim.
Teşekkürler, peki HyperX Cloud 2 veya 3 ile kıyaslarsak ne dersiniz?

Teşekkürler, peki HyperX Cloud 2 veya 3 ile kıyaslarsak ne dersiniz?
Cloud 3'ün oyun performansı HS80'e göre daha iyi olacaktır. Tryhard FPS tarzı oyunlar oynuyorsanız sizin için daha iyi bir seçenek olabilir. Genel kullanım için HS80 daha dengeli bir seçenek olur. Cloud 3'ün pedlerinin deri olması da benim için bir dezavantaj, kolay deforme oluyor ve yazın terletiyor.

FPS tarzı da ara sıra oynuyorum ama daha çok simülasyon oyunları oynuyorum. Şuanda Gamenote H2016D kullanıyorum, kat kat daha iyi olacağından eminim. Cevaplar için teşekkürler, siparişi verdim.

FPS tarzı da ara sıra oynuyorum ama daha çok simülasyon oyunları oynuyorum. Şuanda Gamenote H2016D kullanıyorum, kat kat daha iyi olacağından eminim. Cevaplar için teşekkürler, siparişi verdim.
Bariz bir fark hissedeceksiniz. Hayırlı olsun.

Siparişim geldi, henüz bir gün kullandım ama ön bilgilendirme yapmak istedim. Özellikle kulak pedlerinin deri olmaması çok ama çok iyi hissettiriyor. Bugüne kadar deri kulaklıklar kullandım ve terletmesi çok can sıkıcı bir şeydi, şu anda terletme yok gibi bir şey diyebiliriz. Ses olarak orta seviye, çok çok iyi diyemem. Mikrofonu da deneme fırsatım doğru düzgün olmadı. Kulak pedleri için bu yorumu yazıyorum açıkçası :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Siparişim geldi, henüz bir gün kullandım ama ön bilgilendirme yapmak istedim. Özellikle kulak pedlerinin deri olmaması çok ama çok iyi hissettiriyor. Bugüne kadar deri kulaklıklar kullandım ve terletmesi çok can sıkıcı bir şeydi, şu anda terletme yok gibi bir şey diyebiliriz. Ses olarak orta seviye, çok çok iyi diyemem. Mikrofonu da deneme fırsatım doğru düzgün olmadı. Kulak pedleri için bu yorumu yazıyorum açıkçası :)
Dolby Atmos ile kullanmanızı tavsiye ederim, özellikle müzik dinlerken müzik modunu ve film izlerken film modunu.

Hocam kulaklığı kullanırken kesinlikle iCUE uygulamasından EQ ayarları yaparak kullanın öbür türlü sesi başarısız kalıyor bence ama EQ ayarıyla çok tatlı temiz bir şekilde veriyor sesi.

Hocam bu modelin beyazını almayı düşünüyorum. Sizce nasıl, 2 aydır kullanıyorsunuz sanırım. Bir sorununuz var mı, memnunsanız alacağım. Şimdiden teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı