Corsair HS80 kulaklık için EQ ayarı

Mayur

Decapat
Daha fazla  
Ürünü yeni aldım kendi yazılımındaki EQ ayarları yetersiz diyende var ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dolby Atmos'un EQ ayarlarını kullanabilirsiniz, Dolby Atmos'taki gaming kısmındaki EQ ayarlarını denemenizi tavsiye ederim.

Memnun musunuz kulaklıktan? Ben de almayı düşünüyorum da o kadar para verilir mi kararsız kaldım bu fiyatlara en iyisi mi gerçekten? Fark var mı?

Alınır,seçim sonrası dövizdeki muhtemel sıçramayı düşününce de son fırsat.

Dolby Atmos'un EQ ayarlarını kullanabilirsiniz, Dolby Atmos'taki Gaming kısmındaki EQ ayarlarını denemenizi tavsiye ederim.

Ayarlar konusunda yardımcı olur musun? Neler yapmak gerekiyor?

Bu Icue üzerinden tavsiye edilen ayar.

Dolby üzerinden de hazır olan ayarlardan kendinize en uygun ayarları deneyerek bulabilirsiniz.Birkaç seçenek var music,gaming,movie gibi.Oyun oynayacaksanız gaming kısmındaki hazır ayarları deneyin.

Hocam ürün şimdi ulaştı da elime bu Dolby için kod falan mı çıkması lazım içinden?

Hayır Dolby uygulamasını indirin Microsoft Store'dan uygulama kulaklığı otomatik olarak görecek bir şey yapmanıza gerek yok

Hayır Dolby uygulamasını indirin Microsoft Store'dan uygulama kulaklığı otomatik olarak görecek bir şey yapmanıza gerek yok

İndirdim ancak yükseltme yapmamı istiyor benden

Dosya Ekleri

• 1.png
    256,7 KB · Görüntüleme: 214
Kablolu versiyonu mu aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…