A ARKNozomi Decapat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #1 Bazı yayıncılarda kulaklık yüzünden kafada göcük oluştuğunu duymuştum aklım ona takıldı kulak içi kulaklık alınır mı? Yoksa HS80 kablolu kulaklık sorun yaratmaz mı? Herhangi bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Bazı yayıncılarda kulaklık yüzünden kafada göcük oluştuğunu duymuştum aklım ona takıldı kulak içi kulaklık alınır mı? Yoksa HS80 kablolu kulaklık sorun yaratmaz mı? Herhangi bilgisi olan varsa yazabilir mi?
E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.533 Makaleler 1 Çözümler 6 17 Şubat 2024 #2 Eğer daha bebek değilseniz benim bildiğim kafada göçük oluşturmaz.
A ARKNozomi Decapat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2024 #3 ExecutioneR_ dedi: Eğer daha bebek değilseniz benim bildiğim kafada göçük oluşturmaz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler
ExecutioneR_ dedi: Eğer daha bebek değilseniz benim bildiğim kafada göçük oluşturmaz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler