Corsair HS80 ve RTX 4060 ile NVIDIA Broadcast desteklemiyor hatası

Ramiz çakır

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, RTX 4060 MSI ekran kartım var, ayrıca Corsair HS 80 kulaklığım var. Sorunum tam olarak şu: NVIDIA Broadcast desteklemiyor yazıyor. Yani çok garip bir durum, hiç anlamadım, oysa destekliyor olması gerek.

Ekran Görüntüsü (2).png

Ekran Görüntüsü (3).png

1.fotoğrafta da görüldüğü üzere kurulu fakat olmuyor anlamıyorum PC resetledim ayrıca belki alakası olur diye.
Aygıt Yöneticisi'nden Corsair HS80 sürücüsünü kaldır ve USB alıcısını çıkarıp tak.
Eklentiyi Yenile: iCUE Ayarlar > Entegrasyonlar sekmesinden NVIDIA eklentisini kaldır, PC'yi yeniden başlat ve tekrar kur.
Gerekirse, İndirilenler klasörünün konumunu varsayılan C: sürücüsüne geri al.

Aygıt Yöneticisi'nden Corsair HS80 sürücüsünü kaldır ve USB alıcısını çıkarıp tak.
Eklentiyi yenile: iCUE ayarlar > entegrasyonlar sekmesinden NVIDIA eklentisini kaldır, PC'yi yeniden başlat ve tekrar kur.
Gerekirse, indirilenler klasörünün konumunu varsayılan C: Sürücüsüne geri al.

Deneyıp yazacağım.

Eklentiyi Yenile: iCUE Ayarlar > Entegrasyonlar sekmesinden NVIDIA eklentisini kaldır, PC'yi yeniden başlat ve tekrar kur.
Gerekirse, İndirilenler klasörünün konumunu varsayılan C: sürücüsüne geri al.

Hocam yine aynı sorun.

Belki alakası vardır diye ayrıca DDU ile silme işlemini de yaptım bugün de fakat NVIDIA App olarak da brodcast kurdum hala aynı sorun anlamadım çok garip.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (4).png
    Ekran Görüntüsü (4).png
    187,1 KB · Görüntüleme: 5
  • Ekran Görüntüsü (5).png
    Ekran Görüntüsü (5).png
    293,4 KB · Görüntüleme: 5

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri