Corsair iCUE 3000D vs NZXT H5 Flow vs Lian Li lancool 215

Bütçe
3000
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Elektronik Mühendisi
  • 160mm işlemci soğutucu destekli,
  • 350mm ekran kartı destekli,
  • ATX anakart destekli.
Bir kasa arıyorum. Corsair iCUE 3000D, Lian Li lancool 215 ve NZXT H5 Flow modelleri şu an aklımda olanlar. 350 deyip 400-410mm olmasını istemiyorum. Bu kartın sığabileceği minimum boyutta kasa olmalı. 3000₺ civarı bütçeye sizin önerebileceğiniz başka bir model var mı, ya da bu belirttiğim kasalardan hangisini önerirsiniz?

• 160mm işlemci soğutucu destekli,
  • 350mm ekran kartı destekli,
  • ATX anakart destekli.
Bir kasa arıyorum. Corsair iCUE 3000D, Lian Li lancool 215 ve NZXT H5 Flow modelleri şu an aklımda olanlar. 350 deyip 400-410mm olmasını istemiyorum. Bu kartın sığabileceği minimum boyutta kasa olmalı. 3000₺ civarı bütçeye sizin önerebileceğiniz başka bir model var mı, ya da bu belirttiğim kasalardan hangisini önerirsiniz?

Az daha bütçe arttırırsan bunu al.

Az daha bütçe arttırırsan bunu al.
Pardon benim attığım büyük gelir siz daha küçük birşey istiyorsunuz.

Pardon benim attığım büyük gelir siz daha küçük birşey istiyorsunuz.
Evet hocam, 350mm ekran kartının sığabileceği kadar derin olsa yeterli.

Benim düşüncem -sizin için belki gereksiz- yeni alınan kasada kesinlikle type-c çıkışı olmalı.
NZXT mi dersiniz siz? Type C olması güzel bir artı elbette.

@BerkayZ87 Sizin herhangi bir tavsiyeniz var mı bu konuda?

Son düzenleme:
Lancool 215 iclerinden en iyisi.
Mesajınız bildirim olarak gelmediği için şimdi fark ettim, kusura bakmayın. Diğerlerine göre ne gibi avantajları vardır peki? Aslında aklımda NZXT vardı, Corsair'i eledim biraz araştırdıktan sonra. Şimdi siz de öyle deyince merak ettim. Önde toz filtresi yok denmiş, problem teşkil eder mi?

@BerkayZ87 Bir de Aerocool Airhawk Duo modeli var. Bununla ilgili ne düşünüyorsunuz? derinlik konusunda sanırım en azı bu. Bu açıdan işime geliyor açıkçası. Fiyatı da uygun geldi.

Son düzenleme:
@imnotagamer Airhawk Duo plastik kasa hocam, tavsiye etmem. H5 Flow ise H510 Flow kirmasi bir kasa. Kotu degil ama Lancool 215 ile kiyaslanamaz. Fan kalitesi ve malzeme kalitesi olarak Lancool ustun. Genel sivi sogutucu destegi vs. olarak da ustun.

Lancool 215'te toz filtresi olmama sebebi ultra fine mesh tasariminin kullanilmasi. Bu tasarimi Lian Li ve Phanteks kullaniyor.

@imnotagamer Airhawk Duo plastik kasa hocam, tavsiye etmem. H5 Flow ise H510 Flow kirmasi bir kasa. Kotu degil ama Lancool 215 ile kiyaslanamaz. Fan kalitesi ve malzeme kalitesi olarak Lancool ustun. Genel sivi sogutucu destegi vs. olarak da ustun.

Lancool 215'te toz filtresi olmama sebebi ultra fine mesh tasariminin kullanilmasi. Bu tasarimi Lian Li ve Phanteks kullaniyor.
Anladım hocam, teşekkür ederim. O zaman Lianli Lancool 215'e bakayım ben. İndirim olmazsa alırım cumaya kadar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı