Evet arkadaşlar kasa Corsair iCUE 4000D airflow 240'lık sıvı soğutma var üst tarafta ama arka tarafta egzoz fan yok.
Gerek var mı bilmiyorum ama biraz şekil olsun diye RGB bir egzoz fan arıyorum.
Bugünlerde Rampage aldım ama RGB'si pek hoşuma gitmedi sönük kaldı.
Aldığım Rampage 3pinli anakarta taktım direkt çalıştı dönmeye başladı RGB'si yanmaya başladı ama dediğim gibi pek hoşuma gitmedi.
Kasanın kendi 3 tane fanı var ön tarafta.
Pek bilmiyorum bu işleri güzel RGB'si olan bir egzoz fan önerir misiniz 12mm ya da sığarsa 14mm.
Şimdi bütün fanlar 3pinli mi bilmiyorum kolay takabileceğim bir RGB fan önerebilir misiniz?
Bir de 3 pinden fanı çalıştırınca hızın Max seviyede mi döner ayrıca öyle RGB kontrol diye bir şey istemiyorum güzel parlak RGB olsun kafi.
Teşekkürler.
Gerek var mı bilmiyorum ama biraz şekil olsun diye RGB bir egzoz fan arıyorum.
Bugünlerde Rampage aldım ama RGB'si pek hoşuma gitmedi sönük kaldı.
Aldığım Rampage 3pinli anakarta taktım direkt çalıştı dönmeye başladı RGB'si yanmaya başladı ama dediğim gibi pek hoşuma gitmedi.
Kasanın kendi 3 tane fanı var ön tarafta.
Pek bilmiyorum bu işleri güzel RGB'si olan bir egzoz fan önerir misiniz 12mm ya da sığarsa 14mm.
Şimdi bütün fanlar 3pinli mi bilmiyorum kolay takabileceğim bir RGB fan önerebilir misiniz?
Bir de 3 pinden fanı çalıştırınca hızın Max seviyede mi döner ayrıca öyle RGB kontrol diye bir şey istemiyorum güzel parlak RGB olsun kafi.
Teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: