Corsair iCUE 465X fan kapasitesi nasıl?

aensarr

Centipat
Katılım
22 Kasım 2020
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, elimde Corsair iCUE 465X kasa var. Bu kasanın önüne 240 sıvı soğutma taktım. Üst tarafına da 3 adet 120mm LL fan takabilir miyim?
 
bende de aynı kasa var, kılavuzunda üst tarafın max 240mm soğutma/fan desteklediği yazıyordu. Görsel olarak bakınca 360 sığar gibi görünüyor ancak muhtemelen bağlantı yerlerinden dolayı max 240 destekli. Bende üst taraf boş olmasına rağmen stock haline sadece exhaust fan ekledim ve gayet keyifle/serin bir şekilde kullanıyorum.
 

1609074037609.png


Üste 2 adet 12cm veya 1 tane 14cm takılıyor.
 
Konuyu hortlatmak gibi olacak ama, sıvı soğutucuyu yukarı takma şansımız var mı? RAM'lerle çakıştığı söyleniyor bilgisi olan var mı?
 
465X i Amazon'dan yeni sipariş verdim Frisby kasa kullanıyorum Corsair kasaya geçme kararı aldım. Hava soğutucu fan kullanıyorum. Kasaya uyan sıvı soğutucu hangisi ise onu alacağım. Üst tarafa RAM'lerle çakışmayan model hangisi.

O kadar detaylı bilemiyorum, ama kasa gelince orada detaylı yazar diye düşünüyorum.
 
O kadar detaylı bilemiyorum, ama kasa gelince orada detaylı yazar diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim eğer uyum sağlamıyorsa iade etmeyi düşünüyorum başlık açmak istemedim.
Bende de aynı kasa var, kılavuzunda üst tarafın Max 240mm soğutma/fan desteklediği yazıyordu. Görsel olarak bakınca 360 sığar gibi görünüyor ancak muhtemelen bağlantı yerlerinden dolayı Max 240 destekli. Bende üst taraf boş olmasına rağmen stock haline sadece exhaust fan ekledim ve gayet keyifle/serin bir şekilde kullanıyorum.

Sıvı soğutma desteği RAM'lere engel teşkil ediyor mu tecrübeniz ya da bilginiz var mı?
 

Geri
Yukarı