Corsair iCUE H100 RGB soğutucu Dark Guardian kasaya sığar mı?

swnayn

Femtopat
Daha fazla  

Kasa: Dark GUARDIAN 4x12cm Fixed RGB Fan USB3.0 T-Glass ATX Oyuncu Kasası ( Yeni ) - Kasa - Bilgisayar Bileşenleri

Kasa: Dark GUARDIAN 4x12cm Fixed RGB Fan USB3.0 T-Glass ATX Oyuncu Kasası ( Yeni ) - Kasa - Bilgisayar Bileşenleri

Yukarıda yazan arkadaşa bakma sen hocam. Ben sığar mı diye sorduğun ürünün bizzat kullanıcısıyım. R7 7800x3D işlemcimi gerek ağır render işlerimde gerekse A+ grafik yüklü oyunlarda oldukça serin tutmayı başardı. Ben öneriyorum. Ayrıca kasa içerisinde oldukça güzel duruyor :) Yükteyken 20-25 derecelik odamda ortalama 62-65 derecede çalışıyor diyebilirim(çok nadir 70e çıktığımı bilirim). Bahsetmiş olduğunuz kasaya da rahatlıkla sığar yanında boşluk dahi kalır. Sevgiler.

Yukarıda yazan arkadaşa bakma sen hocam. Ben sığar mı diye sorduğun ürünün bizzat kullanıcısıyım. R7 7800x3D işlemcimi gerek ağır render işlerimde gerekse a+ grafik yüklü oyunlarda oldukça serin tutmayı başardı. Ben öneriyorum. Ayrıca kasa içerisinde oldukça güzel duruyor :) yükteyken 20-25 derecelik odamda ortalama 62-65 derecede çalışıyor diyebilirim(çok nadir 70e çıktığımı bilirim). Bahsetmiş olduğunuz kasaya da rahatlıkla sığar yanında boşluk dahi kalır. Sevgiler.

Sağ olun hocam çok işime yaradı yorumunuz.

Geri
Yukarı