Corsair iCUE SP120-140 nasıldır?

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Bu fanları aldım. Kullanan arkadaşlar görüşleriniz nelerdir, sessiz midir, herhangi bir problem yaşıyor musunuz?

1608329635412.png

Corsair çoğu kasasında bu fanları kullanıyor, gayet kalitelidir.

Ses testi videosunu izledim ve düşük hızda ses çıkarttığını görünce iptal ettim siparişimi.

İtopya.

Corsair SP120 RGB PRO CO-9050094-WW 12cm 3'lü Led Kasa Fanı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe: O kadar site gezdim İtopya'nın en ucuzu olacağı aklımın ucundan bile geçmedi :D. Nereye baksam 500'den başlıyordu fiyatlar.

Pardon ben bunları Pro modeli sanmıştım değilmiş :(. O kadar da sevimiştim dikkatsizliğime tüküreyim :D.

Düzeltme unlar Pro modelmiş zaten :D.
2'Lü paketini kullanıyorum, SP120 PRO olanlar. Pro'larda, LED'ler 8 adet ve ARGB, bu sayede sekizi farklı programlanabiliyor. Güzel bir görüntü oluşuyor. Ses ve hava akışı da iyi. :)

Hocam bir şey soracağım bir saattir bakınıyorum işin içinden çıkamadım.
Bu ürün ARGB mi? Bazı kişiler 2 farklı ürünü var biri ARGB biri RGB diyor. Bunlar piyasadakine göre ucuz olduğu için bir şüphe oluştu :D.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı