Corsair iCUE: Yazılım İncelemesi

Dostum bildiğim kadarıyla RGB olan model, Corsir LINK yazılımı ile kontrol ediliyor. Onu indirip dener misin birde? RGB PRO olan model İCUE ile uyumlu diye biliyorum tabi emin değilim ama dene bir sonucunu da yaz.

VENGEANCE® RGB PRO 32GB (2 x 16GB) DDR4 DRAM 3200MHz C16 Memory Kit — White Hocam düzelteyim tam olarak model bu ve sayfasında İCUE desteklediği özellikle belirtiliyor çakışan program yok ve temiz kurulup yapıyorum yine de görmüyor ram leri

VENGEANCE® RGB PRO 32GB (2 x 16GB) DDR4 DRAM 3200MHz C16 Memory Kit — White Hocam düzelteyim tam olarak model bu ve sayfasında İCUE desteklediği özellikle belirtiliyor çakışan program yok ve temiz kurulup yapıyorum yine de görmüyor ram leri
Şimdi oldu hocam. Bende RGB PRO modeli kullanıyorum fakat herhangi bir problem yaşamadım. Vallahi bilemedim şimdi. Araştırayım bende biraz. RAM'ler olması gerektiği gibi değil mi?

darkkaos91 Hocam Corsair resmi forumda bir konu gördüm bir göz atmanı isterim. Asus Aura ile ilgili.
[Guide] How to sync Asus Aura with ICue - The Corsair User Forums

Hocam piyasadaki RAM'lerin çoğu aşağı yukarı aynıdır, neden böyle bir düşünceye kapıldın merak ettim doğrusu. Yani Tridentz alsan hiç bir şey değişmeyecek. Emin olmamakla birlikte Asus Aura destekliyor diye biliyorum. Tridentz bile alsan aynı performansı alacaksın yani. Mutlaka ufak tefek farkları vardır ama onuda biz göremeyiz zaten. İki ürününde birbirinden üstünlüğü yoktur. Sen içinden ne geçiyorsa onu yap ama dediğim gibi aynı performansı alacaksın sadece görüntü değişecek. Yerinde olsam satmaz kullanırdım o RAM'leri.
Bende öyle yapıcam hocam... Gigabyte anakart almayı düşünüyorum z370 gaming aorus 7 yada gigabyte z390 aorus ultra falan var hangisini almalıyım var mı öneri?

Şimdi oldu hocam. Bende RGB PRO modeli kullanıyorum fakat herhangi bir problem yaşamadım. Vallahi bilemedim şimdi. Araştırayım bende biraz. RAM'ler olması gerektiği gibi değil mi?

darkkaos91 Hocam Corsair resmi forumda bir konu gördüm bir göz atmanı isterim. Asus Aura ile ilgili.
[Guide] How to sync Asus Aura with ICue - The Corsair User Forums

Hocam ramler gökkuşağı 🌈 efekti ile çalışıyor ve ikisi senkronize değil rahatsız oldum değiştirmek istiyorum olmuyor.

Bende öyle yapıcam hocam... Gigabyte anakart almayı düşünüyorum z370 gaming aorus 7 yada gigabyte z390 aorus ultra falan var hangisini almalıyım var mı öneri?
Hocam anakartlar ilgi alanıma girmiyor malesef yardımcı olamayacağım. Bana kasa, özellikle fan, aydınlatma gibi şeyler sorabilirsin, yardımcı olurum. İlgi alanım daha çok yan bileşenler ve modifikasyon. Üst mesajımda Asus Aura için bir link bıraktım ona bakıver. Yinede sorunu cevapsız bırakmayacağım. Bahsettiğin modeller gayet iyi modeller fakat biri 8.nesil biri 9.nesil. Eğer 9.nesil işlemci alacaksan 9.nesil anakart almanı öneririm tabi ki. Birazda alacağın işlemciye bağlı.

Hocam ramler gökkuşağı 🌈 efekti ile çalışıyor ve ikisi senkronize değil rahatsız oldum değiştirmek istiyorum olmuyor.

Eski bir İCUE sürümü bulup birde öyle dener misin belki olur. Aklıma başka bir şey gelmiyor inan.

Hocam anakartlar ilgi alanıma girmiyor malesef yardımcı olamayacağım. Bana kasa, özellikle fan, aydınlatma gibi şeyler sorabilirsin, yardımcı olurum. İlgi alanım daha çok yan bileşenler ve modifikasyon. Üst mesajımda Asus Aura için bir link bıraktım ona bakıver. Yinede sorunu cevapsız bırakmayacağım. Bahsettiğin modeller gayet iyi modeller fakat biri 8.nesil biri 9.nesil. Eğer 9.nesil işlemci alacaksan 9.nesil anakart almanı öneririm tabi ki. Birazda alacağın işlemciye bağlı.

Eski bir İCUE sürümü bulup birde öyle dener misin belki olur. Aklıma başka bir şey gelmiyor inan.
Hocam denedim sonuç olumsuz görmüyor ramleri
Arkadaşlar nasıl yapıcaz bu İCUE sorununu yok mu bilen birisi çok araştırdım fakat çözüm bulamıyorum.

Hayır görünmüyor. Sadece MSİ Mystic Light yazılımı ile görünüyor oradan renk efekt değiştirebiliyorum fakat çok az seçenek var.
İşte dostum MSI yazılımı ile çakışma yapıyordur bence. :) MSI programını kapatıp tekrar dener misin? Olmazsa MSI programını silip tekrar dene sonucunu bekliyorum.

İşte dostum MSI yazılımı ile çakışma yapıyordur bence. :) MSI programını kapatıp tekrar dener misin? Olmazsa MSI programını silip tekrar dene sonucunu bekliyorum.
Hocam Msi yın tüm yazılımlarını silip temiz kurulum olsun diye clean cleaner ile kayıt defterleri de dahil temizleyip öyle İCUE kurulumu yapıp denedim yine İCUE de no device detected yazıyor görünmüyor.(Kurulumlardan sonra yeniden başlatma yaptım.)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı