Corsair IRONCLAW RGB Wireless incelemesi

Aynı gaming gecesinden bende aldım hocam. Elinize sağlık.

Elinize sağlık, güzel inceleme. Bende Gaming Gecesinden almıştım 399 TL'ye çok memnun kaldım Mouse'dan. Bir de yanına Corsair K55 Klavye aldım ikisinden de çok memnunum.

Konuyu hortlatayım Ninjutso sora ve bu mouse arasında kaldım ağırlık olarak denk değiller farkındayım ama 2 mouse'da hoşuma gidiyor hangisini tercih etmeliyim sizce ?

Konuyu hortlatayım Ninjutso sora ve bu mouse arasında kaldım ağırlık olarak denk değiller farkındayım ama 2 mouse'da hoşuma gidiyor hangisini tercih etmeliyim sizce ?
Merhaba, Ninjutso sora mousesi hakkında bilgim yok ancak corsair ironclaw wireless modeli kullanıcısıydım scroll tuşunun tasarım olarak zayıflığı var kullanım durumuna göre zamanı belirsiz ancak scrol tuşu kırılıyor benim 2.ayında kırılmıştı ve ozaman servisle falan uğraşmak istememiştim çünkü fareyi kendi firma değiştirse bile tekrar kırılacaktı değişen birşey olmayacaktı bende o zaman youtubede bir video görmüştüm 3d printerla scroll tuşunu basıp değiştiriyordu bende o şekilde değiştirmiştim şuan hala kardeşim kullanıyor ancak belirsiz araklıklarla scrol tuşununun tekerleğini değiştiriyor çünkü kırılıyor eğerki tasarım olarak bir değişim yapılmadıysa mouse aslında tasarım hatalı ve halen piyasada satılması inanılmaz ( bu kırılma olayı kişiden kişiye değişiyor o zamanlar araştırdığımda kırılmayanda varmış belkide halen kullanan arkadaşların kırılmamıştır bilemiyorum o zaman araştırdığımda genel olarak kırıldığını ve kronik bir problem olduğunu kanaat getirmiştim belkide şuan güncellenmiştir bilmiyorum.

Kronik sorunu var sizde fark etmişsiniz bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. Lamzu atlantis ve ninjutso sora arasında gidip gelmeye devam sanırım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…