CelestialDiamond Megapat Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 657 Yer Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2017 #1 Bu klavyeyi çok beğendim. Bütçem 250 TL. Bu konularda çok da iyi sayılmam ondan dolayı tavsiyelerinizi bekliyorum. Ürün: Corsair K55 RGB Gaming Klavye Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2017
Bu klavyeyi çok beğendim. Bütçem 250 TL. Bu konularda çok da iyi sayılmam ondan dolayı tavsiyelerinizi bekliyorum. Ürün: Corsair K55 RGB Gaming Klavye Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
Lactuca Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2016 Mesajlar 2.665 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2017 #2 Klavye güzel duruyor. Alternatif olarak Cooler Master Masterkeys Lite L olabilir.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.295 Makaleler 110 Çözümler 121 15 Mayıs 2017 #3 Güzel ve başarılı bir klavye.
Cooler Master Türkiye Cooler Master Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Ağustos 2013 Mesajlar 2.944 Makaleler 10 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri cmturkiye@coolermaster.eu Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2017 #4 Lactuca dedi: Klavye güzel duruyor. Alternatif olarak Cooler Master Masterkeys Lite L olabilir. Genişletmek için tıkla... Cooler Master Masterkeys Lite L klavyemizin led efektleri detaylı olarak bu videoda izleyebilirsiniz... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et @CelestialDiamond
Lactuca dedi: Klavye güzel duruyor. Alternatif olarak Cooler Master Masterkeys Lite L olabilir. Genişletmek için tıkla... Cooler Master Masterkeys Lite L klavyemizin led efektleri detaylı olarak bu videoda izleyebilirsiniz... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et @CelestialDiamond