Corsair K55 RGB Pro XT membrane alınır mı?

Bütçe
1000-1200
Hocam ben kullandım ve gerçekten çok kaliteli bir klavye. Ama paranız varsa mekanik alın. Sessiz switch ile sorun olmaz.

@ImDominatingU

Hocam ben kullandım ve gerçekten çok kaliteli bir klavye. Ama paranız varsa mekanik alın. Sessiz switch ile sorun olmaz.

@ImDominatingU
Corsair'in bu klavyesi mükemmel cidden fakat evet kesinlikle paranız varsa mekanik, sessiz switch alın. Membranların, logitech ofis klavyelerinden farkı yok.
Önerebileceğim klavyeler mevcut fakat %60 %75 tarzında gelir gider TR'de o fiyattaki klavyeleri pek önermem çünkü geneli zaten blue olur. Bu sebeple %60 %75 kullanırım diyorsanız önerebilirim.

Hocam ben kullandım ve gerçekten çok kaliteli bir klavye. Ama paranız varsa mekanik alın. Sessiz Switch ile sorun olmaz.

@ImDominatingU

Corsair'in bu klavyesi mükemmel cidden fakat evet kesinlikle paranız varsa mekanik, sessiz Switch alın. Membranların, Logitech ofis klavyelerinden farkı yok.
Önerebileceğim klavyeler mevcut fakat %60 %75 tarzında gelir gider TR'de o fiyattaki klavyeleri pek önermem çünkü geneli zaten Blue olur. Bu sebeple %60 %75 kullanırım diyorsanız önerebilirim.

Anladım hocam tekrar sessiz Switch'li klavyeler bakayım bulamazsam bunu sipariş veririm artık. Sağ olun cevaplar için.

Anladım hocam tekrar sessiz Switch'li klavyeler bakayım bulamazsam bunu sipariş veririm artık. Sağ olun cevaplar için.
Hocam isterseniz @ImDominatingU hocam klavye önerisi yapsın. Kendisi anlıyor bu işlerden. Bu bütçede gamekey falan bile alınır yani. Bence seçimi mekanikden yana kullanın. Corsair da aşırı iyi ama 1100tl çok fazla.

Corsair'in bu klavyesi mükemmel cidden fakat evet kesinlikle paranız varsa mekanik, sessiz switch alın. Membranların, logitech ofis klavyelerinden farkı yok.
Önerebileceğim klavyeler mevcut fakat %60 %75 tarzında gelir gider TR'de o fiyattaki klavyeleri pek önermem çünkü geneli zaten blue olur. Bu sebeple %60 %75 kullanırım diyorsanız önerebilirim.
Hocam isterseniz @ImDominatingU hocam klavye önerisi yapsın. Kendisi anlıyor bu işlerden. Bu bütçede gamekey falan bile alınır yani. Bence seçimi mekanikden yana kullanın. Corsair da aşırı iyi ama 1100tl çok fazla.
Hocam çok güzel olur lütfen. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Kesinlikle mekanikten yana kullanın çünkü corsair sizi bir süre sonra tatmin etmemeye başlayacak ki switchli klavyeler, membranlardan 100 kat daha iyidir. Ben örnek atayım :
https://www.amazon.com.tr/Akko-Çalışırken-Değiştirilebilir-Shine-Through-Başlıkları/dp/B0BHWN3KC2?th=1 %75 klavye + 5 pin hotswap

GAMAKAY MK61 Tellerli Klavyeli Kablo Bağlı Mekanik Klavye Gateron Optical Switch Pudding Keycaps RGB 61 Tuşlu Sıcak Takılabilen Oyun Klavyesi Yeni Sürüm %60 klavye + optik (en hızlısı, kızılötesi) + hotswap (red+yellow+black+brown hepsi sessizdir, ama bastığımı hissedeyim diyorsan brown al)
İnceleme: GAMAKAY MK61 %60 Blue Switch Beyaz Klavye Ayrıca incelemem mevcut, merak ettiğin olursa sorabilirsin.

68 tuş + bluetooth/kablolu (bluetooth pek iyi değil gecikme yaşatabiliyor fakat 68 tuş diye attım.)

71 tuş 2.4GHz/bluetooth/kablolu (kablosuz istiyorsanız bu fiyata alınabilecek en iyi klavye, 0 gecikme ayrıca.)

Son düzenleme:
@ImDominatingU hocam bugün konuştuk da sizde mi K835 aldınız? Bir de beyaz almadığım için garip hissediyorum. Ama olmayacağını da biliyorum (masam beyaz, ekipmanlar hep siyah) ama niyese beyaz görünce içim gidiyor.
Yok hocam, ben Gateron Brown switch sipariş ettim. Brown'un hissi yazarken çok güzel geldi deneyimlediğim kadarıyla deneme switchinden ve videolardan.

@ImDominatingU hocam bugün konuştuk da sizde mi K835 aldınız? Bir de beyaz almadığım için garip hissediyorum. Ama olmayacağını da biliyorum (masam beyaz, ekipmanlar hep siyah) ama niyese beyaz görünce içim gidiyor.
Benim de masam krem gibi bir şey, mouse siyah ve kulaklığı zaten görmüyoruz. Ben bu sebeple beyaz aldım mousepadi de değiştirdim, KlasseGear Sakura aldım ve mükemmel oldu. Beyaz alsaydınız da olur ama siyah da olur hocam. En kötü değişim yaparlar belki.

Yok hocam, ben Gateron Brown switch sipariş ettim. Brown'un hissi yazarken çok güzel geldi deneyimlediğim kadarıyla deneme switchinden ve videolardan.

Benim de masam krem gibi bir şey, mouse siyah ve kulaklığı zaten görmüyoruz. Ben bu sebeple beyaz aldım mousepadi de değiştirdim, KlasseGear Sakura aldım ve mükemmel oldu. Beyaz alsaydınız da olur ama siyah da olur hocam. En kötü değişim yaparlar belki.
Hocam artık çok fazla kulaklık kullanmıyorum. Masam da 5+1 ses sistemi var. Onlar da siyah :D Neyse siyah iyidir sorun yaratmaz.

Geri
Yukarı