Corsair K60 alınır mı?

Bizzat klavyeyi 8 aydır kullanıyorum. Switch'ler başta çınlama yapıyor, sonra düzeliyor. Viola switchler bence Cherry MX switchlerden tuş basımında biraz daha kötü, ses olarak fena değil. Tabii ki bir red veya brown switch etmiyor ama kötü değil. şimdiki aklım olsaydı almazdım. İstediğiniz soruyu sorabilirsiniz.
 
Ben memnunum. Sadece ilk aldığımda 1 ay sonra double click oldu. Direkt klavyeyi değiştirdiler ama 3 haftama mal oldu. Şimdi kendim bir kere daha aynısını yaşayınca tamir etmeyi öğrendim ama 8 9 aydır bir problem yok. Bir de yay sesini çeşitli modlamalarla en aza indirdim.

Pudding Keycaps taktım bir de harika oldu. Kendi keycapslerine nazaran sesi daha da toklaştı. Tabi kasasının içini dolgu malzemesiylei board'unun arkasını kağıt bantla modladım. Keycapslere O-ring taktım ve portable type-c haline getirdim kendi yaptığım custom kablolama ile. Ortaya orijinal bir şey çıktı diyebilirim. Yay sesi falan çok azaldı.

Gittikçe daha da çok sevmeye başlıyorum.

29.jpg


bonus 12.jpg


bonus 15.jpg


29.jpg
 
Bizzat klavyeyi 8 aydır kullanıyorum. Switch'ler başta çınlama yapıyor, sonra düzeliyor. Viola Switch'ler bence Cherry MX Switch'lerden tuş basımında biraz daha kötü, ses olarak fena değil. Tabii ki bir red veya brown Switch etmiyor ama kötü değil. Şimdiki aklım olsaydı almazdım. İstediğiniz soruyu sorabilirsiniz.

Hocam Switch'lerin basmama gibi bir sorun yaşadınız mı?

Ben memnunum. Sadece ilk aldığımda 1 ay sonra double Click oldu. Direkt klavyeyi değiştirdiler ama 3 haftama mal oldu. Şimdi kendim bir kere daha aynısını yaşayınca tamir etmeyi öğrendim ama 8 9 aydır bir problem yok. Bir de yay sesini çeşitli modlamalarla en aza indirdim.

Pudding keycaps taktım bir de harika oldu. Kendi keycapslerine nazaran sesi daha da toklaştı. Tabii kasasının içini dolgu malzemesiylei board'unun arkasını kağıt bantla modladım. Keycapslere o-ring taktım ve portable type haline getirdim kendim. Ortaya orijinal bir şey çıktı diyebilirim. Yay sesi falan çok azaldı.

Gittikçe daha da çok sevmeye başlıyorum.

Eki Görüntüle 1647506

Eki Görüntüle 1647507

Eki Görüntüle 1647508

Eki Görüntüle 1647511

Hocam Corsair marka klavyeyi HyperX yapmışsınız helal olsun.
 

Geri
Yukarı