G Gwynbleidd Kilopat Katılım 6 Nisan 2018 Mesajlar 22 15 Eylül 2025 #1 İyi günler arkadaşlar, başlıkta yazdığım klavye alınır mı? Hikayeli oyunlar için klavye arıyorum sizin başka öneriniz var mı? Bu arada mouse olarak Corsair Katar Pro XT kullanıyorum ona denk bir tavsiyede olabilir teşekkürler şimdiden. https://www.itopya.com/corsair-k70-core-rgb-mlx-red-switch-turkce-kablolu-gaming-klavye_u30167
İyi günler arkadaşlar, başlıkta yazdığım klavye alınır mı? Hikayeli oyunlar için klavye arıyorum sizin başka öneriniz var mı? Bu arada mouse olarak Corsair Katar Pro XT kullanıyorum ona denk bir tavsiyede olabilir teşekkürler şimdiden. https://www.itopya.com/corsair-k70-core-rgb-mlx-red-switch-turkce-kablolu-gaming-klavye_u30167
roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 8.400 Makaleler 1 Çözümler 120 Yer İstanbul 15 Eylül 2025 #2 Alınmaz. MCHOSE G98 Pro %98 RGB Kablosuz Hotswap Mavi Mekanik Gaming Klavye (MC-G98S-2) Oyuncular için mükemmel olan G98 Pro, olağanüstü performans ve stil ile oyun kurulumunuzu yükseltmek için tasarlanmıştır. www.gaming.gen.tr
Alınmaz. MCHOSE G98 Pro %98 RGB Kablosuz Hotswap Mavi Mekanik Gaming Klavye (MC-G98S-2) Oyuncular için mükemmel olan G98 Pro, olağanüstü performans ve stil ile oyun kurulumunuzu yükseltmek için tasarlanmıştır. www.gaming.gen.tr
G Gwynbleidd Kilopat Katılım 6 Nisan 2018 Mesajlar 22 15 Eylül 2025 #3 roxy1881 dedi: Alınmaz. MCHOSE G98 Pro %98 RGB Kablosuz Hotswap Mavi Mekanik Gaming Klavye (MC-G98S-2) Oyuncular için mükemmel olan G98 Pro, olağanüstü performans ve stil ile oyun kurulumunuzu yükseltmek için tasarlanmıştır. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Kablosuz tepkime hızı nasıl olur hocam yeterli olur mu rekabetçi oyunlarda?
roxy1881 dedi: Alınmaz. MCHOSE G98 Pro %98 RGB Kablosuz Hotswap Mavi Mekanik Gaming Klavye (MC-G98S-2) Oyuncular için mükemmel olan G98 Pro, olağanüstü performans ve stil ile oyun kurulumunuzu yükseltmek için tasarlanmıştır. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Kablosuz tepkime hızı nasıl olur hocam yeterli olur mu rekabetçi oyunlarda?