infernalseth Megapat Katılım 8 Nisan 2016 Mesajlar 259 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2018 #1 Merhaba arkadaşlar. Çok az ve çok temiz kullandığım, sıfırdan farksız olan klavyemi satıyorum. Faturası ve kutusu bulunmaktadır. Fiyat 600 TL. Pazarlık payımız vardır.
Merhaba arkadaşlar. Çok az ve çok temiz kullandığım, sıfırdan farksız olan klavyemi satıyorum. Faturası ve kutusu bulunmaktadır. Fiyat 600 TL. Pazarlık payımız vardır.
Pantheon Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Ağustos 2012 Mesajlar 9.420 Makaleler 159 Çözümler 23 Yer Bursa-İnegöl Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pc Doktoru Profil Kapağı 1524814261 10 Temmuz 2018 #2 Corsair K70 LUX RGB Cherry MX Red Türkçe Tuş Dizilimi Mekanik Oyuncu Klavyesi 580TL'ye sıfırı var?
infernalseth Megapat Katılım 8 Nisan 2016 Mesajlar 259 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2018 #3 Pantheon dedi: Corsair K70 LUX RGB Cherry MX Red Türkçe Tuş Dizilimi Mekanik Oyuncu Klavyesi 580TL'ye sıfırı var? Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam. Zaten benim ürünümde sıfır ayarındaydı. Sıfır alınacak bir üründen farkı yoktu. Ürün satılmıştır. Konu silinebilir.
Pantheon dedi: Corsair K70 LUX RGB Cherry MX Red Türkçe Tuş Dizilimi Mekanik Oyuncu Klavyesi 580TL'ye sıfırı var? Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam. Zaten benim ürünümde sıfır ayarındaydı. Sıfır alınacak bir üründen farkı yoktu. Ürün satılmıştır. Konu silinebilir.