TahsinVAC Hectopat Katılım 14 Ağustos 2017 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2017 #1 Arkadaşlar öncelikle konuyu anlatmaya başlamadan SSD'min markası : Corsair 120GB Force Serisi LE 200 Sata 3.0 SSD (550MB Okuma / 500MB Yazma) Ben bu SSD'yi 550MB okuma / 500MB yazma diye almıştım fakat değerler aşağıdaki fotoğrafta gördüğünüz gibi. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2017
Arkadaşlar öncelikle konuyu anlatmaya başlamadan SSD'min markası : Corsair 120GB Force Serisi LE 200 Sata 3.0 SSD (550MB Okuma / 500MB Yazma) Ben bu SSD'yi 550MB okuma / 500MB yazma diye almıştım fakat değerler aşağıdaki fotoğrafta gördüğünüz gibi. Ne yapmalıyım?
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.563 Makaleler 65 Çözümler 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 14 Ağustos 2017 #2 Anakartınız nedir? Hangi Sata arabirimini kullanıyorsunuz? Eğer 2 kullanıyorsanız normal.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 14 Ağustos 2017 #3 HDD'yi Sata 2'ye, SSD'yi Sata 1 bağlantısına yapın. Büyük ihtimal sorun çözülür.
TahsinVAC Hectopat Katılım 14 Ağustos 2017 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2017 #4 Akif dedi: Anakartınız nedir? Hangi Sata arabirimini kullanıyorsunuz? Eğer 2 kullanıyorsanız normal. Genişletmek için tıkla... Anakartım gigabyte h61m-s2pv USB 3.0 desteği ve SATA III desteği yok. Şuanda aldığım hız normal mi sizce de? Jira dedi: HDD'yi Sata 2'ye, SSD'yi Sata 1 bağlantısına yapın. Büyük ihtimal sorun çözülür. Genişletmek için tıkla... Anakartımdaki bütün girişler aynı gözüküyor. SATA 1 var mı yok mu bilemiyorum. Anakartımın modelini yukarıda belirttim. Müsaitseniz siz bakabilir misiniz?
Akif dedi: Anakartınız nedir? Hangi Sata arabirimini kullanıyorsunuz? Eğer 2 kullanıyorsanız normal. Genişletmek için tıkla... Anakartım gigabyte h61m-s2pv USB 3.0 desteği ve SATA III desteği yok. Şuanda aldığım hız normal mi sizce de? Jira dedi: HDD'yi Sata 2'ye, SSD'yi Sata 1 bağlantısına yapın. Büyük ihtimal sorun çözülür. Genişletmek için tıkla... Anakartımdaki bütün girişler aynı gözüküyor. SATA 1 var mı yok mu bilemiyorum. Anakartımın modelini yukarıda belirttim. Müsaitseniz siz bakabilir misiniz?
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.563 Makaleler 65 Çözümler 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 14 Ağustos 2017 #5 Jira'nın kastettiği portların sırası. Birinciye takın demek istemiş. Bu hızı etkilemez aslında. Sadece Bootta bir miktar fark olabilir. Anakartınızın Sata 3 desteği olmadığı için bu sonuç normal. Ancak yine de günlük kullanımda hızınız gayet iyi olmalı. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2017
Jira'nın kastettiği portların sırası. Birinciye takın demek istemiş. Bu hızı etkilemez aslında. Sadece Bootta bir miktar fark olabilir. Anakartınızın Sata 3 desteği olmadığı için bu sonuç normal. Ancak yine de günlük kullanımda hızınız gayet iyi olmalı.