Corsair Link Windows 10 Sorunu

OceanEyes

Hectopat
Merhaba,
Aranızda kullanan var mı bilmiyorum ama Win10 yüklemesini yaptıktan sonra çalışmamaya başladı. Program yükleniyor, onda sorun yok ama link'e basınca simge ve liste donup kalıyor. Corsair resmi forum sitesinde ortalama 3 gündür insanlar birçok konu açtı. Sorunu exe üzerinden karışık ayarlamalar yaparak çözenler var ama anlamak için İngiliz dili ve edebiyatı öğrenmek gerekir öncelikle :)

Sizlerin de bu tarz ürünler kullanarak aynı sorunları yaşadığınızı düşünüyorum. Bildiğiniz denediğiniz ya da çözebildiğiniz herhangi yöntemleriniz var mıdır?

Şimdiden teşekkürler saygılar.

Ps: Program daha önceki Win7 Pro sürümünde sorunsuz çalışıyordu. Win10 UEFİ ile temiz kurulum yapılarak yüklendi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende H100i GTX kullanıyorum Windows 8.1 de 3.2.5695 ve 3.2.5676 sürümlerinde program açılıyor ve donuyor hiç bir işlem yapamıyorum 3.1.5667 sürümünü yükledim bu sürüm çalışıyor fakat ara sıra göstergelerde fan ve pompa devirlerini sıfır gösteriyor mode değişikliği de yapılamıyor

Ben kullanabiliyorum. Sorunu şu şekilde çözdüm : Corsair Link'i kurduğunuz yere gidiyorsunuz ve Corsair Link'i kopyala-yapıştır yapıyorsunuz. Kopyası olarak yaptğınız .exe'nin sonuna 1 koyuyorsunuz. Ancak uygulamayı çalıştırırken CorsairLink1'den çalıştırıyorsunuz. Bunu 3.1.5667 sürümünde gerçekleştirebildim. Bu sürümü yüklediğinizde size ''Bu uygulama çalıştırılamaz'' diyecek aldanmayın. Başta da dediğim gibi Corsair Link'in kurulu olduğu dizine gidip ordan CorsairLink1'i çalıştırıcaksınız.
Kopyalama konusunda kafa karıştırdıysam bu daha yararlı olacak :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı