Corsair M65 Pro ve Void Amazon alınır mı?

B0RA

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Şu an Msi DS300 fare kullanıyorum. Elime bir tık ufak geliyor. Kullanan arkadaşlar var ise boyut ve oyun içi performans yorumu yapar ise sevinirim. Renk konusunda kararsızlık var, kulaklığa göre renk seçimi yapacam.
20160914_124206.png

Kulaklık olarak şuan Msi DS502 kullanıyorum. Aslında memnunum. 3 saat geçmediği sürece ağrı yapmıyor. Ses deneyimi de gayet tatmin edici ama Corsair denemek istiyorum. Void serisi kullanan arkadaşlar yorum yapar ise çok sevinirim. Kafada rahat durması ve büyüklüğünü merak ediyorum. Model konusunda kararsızlık yaşıyorum. Kablolu ya da kablosuz olarak. Sanırım USB modeli almak daha yakın. Bu model iyi gibi görünüyor.
20160914_124317.png

Farklı seçeneklere açığım. İlk kez alışveriş yapacam Amazon üzerinden. Umarım sorun yaşatmazlar. Fare olarak ek seçenek gerçekten büyük ve tuş sayısı az olması benim için ideal. Kulaklık ise mikrofon, ses deneyimi ve en önemlisi kafayı baskı altında tutmayan rahat bir kulaklık olmasıdır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı