Corsair RM750 750W vs FSP Hydro G Pro 850W

Bilgilendirme amaçlı.

Videosunu attığın ürün eski RM serisi. Corsair'in yeni RM serisi 2019 yılında çıktı. Video ise 2015 yılına ait.

@RPM bunun hakkında da konu açsana.

FSP olan hakkında konu açtım, RM750 konusu mu açayım şimdi?

Tamam, yarım saatimi alıyor zaten, türkçeye çevir-kopyala-yapıştır .

Core Reactor veya GF1 alın, en iyi seçenekler:

Hocam GF1 ve XPG arasında kaldım, hangisini önerirsiniz? Ben araştırırken XPG stoklarda yok idi. O nedenle hiç hesaba katmamıştım ancak şimdi stoklara girmiş. Hangisini önerirsiniz?

Hocam GF1 ve XPG arasında kaldım.

Ben de ikisinden birini alacağım aslında.

Ben GF1 almaya karar vermiştim, büyük ihtimalle de öyle yapacağım.

Eğer ileride ekran kartı, anakart, işlemci yükseltmesi yapacaksanız Core Reactor alın, daha fazla güç girişi var.

GF1 %2 sadece farkla daha iyi, yani daha ileriye dönük olana (XPG) yönelmek daha mantıklı.

Ben 6-7 yıl ekran kartını yükseltmeyeceğim için GF1 alacağım, güç girişleri bana yetiyor.

İkisi de tier a.

Hocam GF1 ve XPG arasında kaldım, hangisini önerirsiniz? Ben araştırırken XPG stoklarda yok idi. O nedenle hiç hesaba katmamıştım ancak şimdi stoklara girmiş. Hangisini önerirsiniz?
Ben kısaca aklınıza yatanı ve tipini beğendiğinizi alın derim.

Burada beni tedirgin eden kısım XPG'nin sanırım PSU sektöründe yeni oluşu. Bana riske girmek gibi geliyor bilmiyorum belki de PSU işinden anlamadığım için böyle düşünüyorum. Muhtemelen yakın zamanda stokları tekrar bitecek, o nedenle karar vermekte zorluk çekiyorum.
Thermaltake daha çok güven veriyor gibi geliyor ama tamamen varsayım. Bilemiyorum.

İfadeler: RPM

RM750 hakkında konu açmaya gerek yok sanırım:

@kandes2 hocam şöyle bir rehber yapmış zaten:

Uzun süredir stoklarını beklediğim bir üründü önermek için. Alınır. Güzel ürün.

Burada beni tedirgin eden kısım XPG'nin sanırım PSU sektöründe yeni oluşu.
XPG değil, Channel Well Technology üretiyor.
Bu bütçede alınabilecek en iyi güç kaynaklarından. İncelemesini de bırakayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…