Corsair RM750 750W vs FSP Hydro G Pro 850W

RM750 hakkında konu açmaya gerek yok sanırım:

@kandes2 hocam şöyle bir rehber yapmış zaten:
Hocam XPG'nin 750G-BKCEU ve 750G-BKCGB olmak üzere iki modeli var. Aralarında ki fark nedir acaba?

Biri stoklarda bulunmuyor. Ayrıca MSI B450 Gaming Plus Max ve MSI Gaming X RX 5700 XT ile uyumlu mudur?
Uzun süredir stoklarını beklediğim bir üründü önermek için. Alınır. Güzel ürün.

XPG değil, Channel Well Technology üretiyor.
Bu bütçede alınabilecek en iyi güç kaynaklarından. İncelemesini de bırakayım.

Bu konuda RM750 karşısında önerilen ürünlerin garanti süreleri ve satış sonrası destekleri hakkında bir bilgisi olan var mı? Corsair bana garantisi bitmiş üründe bile sıfır ürün yollamış bir şirket. Yakın zamanda PSU alacak bir insan olarak 10 senelik garanti + corsair güvencesi nedeniyle RM750 modeline çok yakınım.

Şimdiden teşekkürler.

@RPM @246941 @HABAR @PuMaT @Hangottom @Samotne Ciasteczka

@Geoffroy
GF1 için üstte kaynak verilmiş zaten.
FSP:
XPG:
Yine aynı şekilde 10 yıl garantili.

Arkadaşlar başka konu açmak istemedim, PSU gelince de afallamak istemedim. Bu CPU ve PCI-E kablolarının montajını üst kısma veya alt kısma veya sağa sola yapmak fark yaratır mı? Bir de PCI-E kablosunu alttaki kablo gibi değil de üstteki kablo gibi tek tek takmak istiyorum yani 2*8 değil de 8+8 şeklinde takmak istiyorum, bir sakıncası olur mu? Son olarak 2 SSD, 1 HDD kullanıyorum. Bunların montajını tek SATA kablosu üzerine yapabilir miyim? @HABAR @RPM ve bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?
CABLE.png
PSU.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı