Diğer Corsair RM750e güç kaynağı 3497 TL

Aynı modelin PCIe 5.0 olmayan versiyonunu kullanıyorum, zamanında MediaMarkt'dan 2900 TL'ye almıştım. Ses takıntısı olan arkadaşlara önermem.

Aynı modelin PCIe 5.0 olmayan versiyonunu kullanıyorum, zamanında MediaMarkt'dan 2900 TL'ye almıştım. Ses takıntısı olan arkadaşlara önermem.
Yeni versiyonlarda öyle bir problem yok, eski model kullanıp da yeni versiyon üzerine yorum yapmanız mantıklı değil.

RMe modellerde coil whine diğer serilere göre daha yaygın diye biliyorum, bir sıkıntı olacağından değil ama sistem aşırı sessiz çalışsın isteyenler dikkat edebilir.
Yeni versiyonlarda öyle bir problem yok.

Yeni versiyonlarda öyle bir problem yok.
Coil whine dediğimiz olaya "bitti, bu seride yok" gibi kesin bir yorum yapılamaz, en tepe modellerde bile bu ses sıkça ortaya çıkabiliyor ancak ben diğer forumlarda gördüğüm üzerinden konuşacak olursam insanlar corsair PSU'larda en çok bu RMe modellerde bununla karşılaşmış ki bu konuların çoğu da 2023'de falan açılmış. Sizde bulunan model sessiz ise ne güzel ancak genel olarak bu modeli alan birisinin sesli olan bir tanesine denk gelme ihtimali daha fazla gibi göründüğünden özellikle iade işlemlerinin sıkıntılı işlediği böyle bir ülkede insanlar sistemden ses anlamında ne beklediklerini düşünüp buna göre alsın diyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Coil whine dediğimiz olaya "bitti, bu seride yok" gibi kesin bir yorum yapılamaz, en tepe modellerde bile bu ses sıkça ortaya çıkabiliyor ancak ben diğer forumlarda gördüğüm üzerinden konuşacak olursam insanlar corsair PSU'larda en çok bu RMe modellerde bununla karşılaşmış ki bu konuların çoğu da 2023'de falan açılmış. Sizde bulunan model sessiz ise ne güzel ancak genel olarak bu modeli alan birisinin sesli olan bir tanesine denk gelme ihtimali daha fazla gibi göründüğünden özellikle iade işlemlerinin sıkıntılı işlediği böyle bir ülkede insanlar bunu düşünerek alsın diyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Coil whine zaten olabilir, rahatsız edici düzeyde yüksek ses yapması problem oluyor. Yeni seride coil whine problemi çok nadir. Birçok Corsair RM serisi PSU deneyimledim. Yeni seri hiçbir RM750e ve RM850e'de coil whine problemi ile karşılaşmadım.

Coil whine dediğimiz olaya "bitti, bu seride yok" gibi kesin bir yorum yapılamaz, en tepe modellerde bile bu ses sıkça ortaya çıkabiliyor ancak ben diğer forumlarda gördüğüm üzerinden konuşacak olursam insanlar corsair PSU'larda en çok bu RMe modellerde bununla karşılaşmış ki bu konuların çoğu da 2023'de falan açılmış. Sizde bulunan model sessiz ise ne güzel ancak genel olarak bu modeli alan birisinin sesli olan bir tanesine denk gelme ihtimali daha fazla gibi göründüğünden özellikle iade işlemlerinin sıkıntılı işlediği böyle bir ülkede insanlar sistemden ses anlamında ne beklediklerini düşünüp buna göre alsın diyorum.

340W güç ceken kartla bizzat ben kullaniyorum diyorum seker kardesim. Hala baska forumlarda, baskalarinin, PSU'nun baska baska modellerini kullanim deneyimlerini konuya referans gosteriyorsun.

340W güç ceken kartla bizzat ben kullaniyorum diyorum seker kardesim. Hala baska forumlarda, baskalarinin, PSU'nun baska baska modellerini kullanim deneyimlerini konuya referans gosteriyorsun.
Senin bu bahsettiğim diğer kullanıcılardan farkın nedir tam olarak? Günün sonunda sen aldığı üründen memnun kalmışsın, diğer bahsettiğim kişilerse aldığı üründen belli sebeplerle memnun kalmamış. Bir ürün alırken pozitif yerine tabii ki negatif yorumlara öncelik vereceksin ki çoğunluk ürünü neden beğenmemiş ve bu beğenmedikleri yön senin için önemli mi karar ver. Senin elinde bulunan model sıkıntısız çalışıyorsa ne güzel ancak biz senin ne nasıl bir ortamda bilgisayarı kullandığını ne de sese ne kadar duyarlı olduğunu bilmiyoruz. Benim gördüğüm neredeyse her şikayet eden yorumda fan sesinden bahsedilmiş ki eğer bu kadar çok insan ortak bir nokta hakkında şikayette bulunuyorsa demek ki ya modelin kendisi aşırı sessiz değil ya da bu şekilde hatalı üretilmiş bir çok kopyası var.,

Neyse konu daha fazla uzamasın, almayı düşünen olduysa kendisi çoktan karar vermiştir zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı