Kendi kullandığım model olan 27GL850-B modelini şiddetle tavsiye ederim. Alternatif olarak daha pahalı olsa da Samsung Odyssey modellerine bakılabilir.
Odyssey çok pahalı olur hocam ama 27GL850-B düşünüyorum. Nano IPS olması çok iyi. Ama 144Hz ile 165Hz arasında çok fark olmasada almışken 165 alayım diyorum. O yüzden kafam karışık biraz.
2K 165Hz'e kadar bir monitör bakıyorum hocam. Maks. 4000₺'e çıkabilirim sanırım ama GSync uyumlu kafama yatacak bir monitör bulamadım. Çok fazla baktığım için artık kafamda karıştı.
Ben yayın yapıyorum hocam, arada rekabetçi oyunlarda oynayacağım için Hz biraz yüksek olsun istiyorum o yüzden 4k bakmadım hiç. 2K 165 benim için en ideali gibi.
Odyssey çok pahalı olur hocam ama 27GL850-B düşünüyorum. Nano IPS olması çok iyi. Ama 144Hz ile 165Hz arasında çok fark olmasada almışken 165 alayım diyorum. O yüzden kafam karışık biraz.
165 ile 144 Hz arasında bence fark yok. 240 Hz desen tamam derim. Çok marka model gördüm, 4 ayda 3 monitör değiştirdim. Bu monitöre hayran kaldım diyebilirim.
Ben yayın yapıyorum hocam, arada rekabetçi oyunlarda oynayacağım için Hz biraz yüksek olsun istiyorum o yüzden 4k bakmadım hiç. 2K 165 benim için en ideali gibi.
2K 165Hz'e kadar bir monitör bakıyorum hocam. Maksimum 4000₺'e çıkabilirim sanırım ama G-SYNC uyumlu kafama yatacak bir monitör bulamadım. Çok fazla baktığım için artık kafamda karıştı.
Samsung LC32HG70QQMXUF 31.5" 1ms 144Hz (Display+2xHDMI+USB) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!