Corsair RM850e güç kaynağı nasıldır?

sigmoid

Decapat
Katılım
23 Nisan 2023
Mesajlar
54
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sistem toplarken bilmeden Power Boost marka güç kaynağı aldım. Yorumlardan dolayı içime sinmedi. Bende güç kaynağını değiştirmek istiyorum. Aslında beklemem gerekiyor fakat ekonomi haberlerini izlediğimde sanki bende yakın zamanda fiyatlar artacakmış izlenimi oluştu. Zaten borca girdik, biraz daha borca girip bu güç kaynağını alsam mı?

Sistemim i5-12400F, RTX3060, SSD+HDD var. 850 Watt bu sistem için fazla, ileriye dönük olarak böyle olsun istedim. 750W da olabilir. Ekran kartını ileride upgrade yapacağımı sanmıyorum. İleride işlemciyi yükseltebilirim, sıvı soğutucu alabilirim, ayrıca da ekstra HDD takabilirim.

Sizce Corsair RM850 850 watt 80+ Gold siyah Full modüler 135mm fanlı PSU, bu güç kaynağı nasıl? Kaliteli farklı güç kaynağı önerisine de açığım.

Teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
C4 almışsınız hocam. Dediğinizx PSU güzel arkadaşın gönderdiğide güzel. Bütçenize hangisi uygunsa onu alın.
 
RM850e mi RM850 mi? İç yapıda kalite olarak çok farkları yok ancak performans bakımından RM850 daha iyi.
 
Ucuz diye aldım powerboost. C4 namini duyunca moralim bozuluyor. Yedik bir kazık zaten. Kullanan varsa yorumlarını bekliyorum. Teşekkür ederim.
 
Ucuz diye aldım powerboost. C4 namini duyunca moralim bozuluyor. Yedik bir kazık zaten. Kullanan varsa yorumlarını bekliyorum. Teşekkür ederim.
İade edebiliyorsanız edin.
 
İade etmek istiyorumda kasaya taktığımız için iade alamayız dediler. Kasaya yeni güç kaynağı taktıktan sonra çözüm yolları arayacağım. İlk olarak yeni bir güç kaynağı edinmem lazım. Sonra iade sürecini zorlarım.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı