falcoN- Hectopat Katılım 2 Aralık 2016 Mesajlar 27 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2019 #1 Merhaba, Vatan Bilgisayar üzerinden Corsair RM850X satın aldım garanti süresi ile alakalı birkaç forumda güç kaynağını sitede kayıt ettim tarzı bilgiler gördüm böyle bir şey var mı? Varsa nedir ve nasıl yapılır? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Aralık 2019
Merhaba, Vatan Bilgisayar üzerinden Corsair RM850X satın aldım garanti süresi ile alakalı birkaç forumda güç kaynağını sitede kayıt ettim tarzı bilgiler gördüm böyle bir şey var mı? Varsa nedir ve nasıl yapılır?
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.295 Makaleler 110 Çözümler 121 14 Aralık 2019 #2 RM750X kullanıyorum ben de. Garanti için kayıt yapıldığını hiç duymadım. Garantisinin olup olmadığını seri numarası ve faturadan buluyorlar normalde.
RM750X kullanıyorum ben de. Garanti için kayıt yapıldığını hiç duymadım. Garantisinin olup olmadığını seri numarası ve faturadan buluyorlar normalde.
Feath Decipat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2019 Mesajlar 1.169 Çözümler 2 14 Aralık 2019 #3 Kaç TL'ye aldın?
falcoN- Hectopat Katılım 2 Aralık 2016 Mesajlar 27 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2019 #4 Feath dedi: Kaç TL'ye aldın? Genişletmek için tıkla... 852 TL aldım. SideWinder dedi: RM750X kullanıyorum ben de. Garanti için kayıt yapıldığını hiç duymadım. Garantisinin olup olmadığını seri numarası ve faturadan buluyorlar normalde. Genişletmek için tıkla... Bende anlamadım gitti sitesinden kayıt yaptırdım tarzı yorumlar okudum ama neyin ne olduğunu anlamış değilim
Feath dedi: Kaç TL'ye aldın? Genişletmek için tıkla... 852 TL aldım. SideWinder dedi: RM750X kullanıyorum ben de. Garanti için kayıt yapıldığını hiç duymadım. Garantisinin olup olmadığını seri numarası ve faturadan buluyorlar normalde. Genişletmek için tıkla... Bende anlamadım gitti sitesinden kayıt yaptırdım tarzı yorumlar okudum ama neyin ne olduğunu anlamış değilim
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.295 Makaleler 110 Çözümler 121 14 Aralık 2019 #5 Çekiliş ile alakalı olabilir belki. Sitesinde RM serileri için garanti olarak "10" yıl yazıyor, herhangi bir koşul, kayıt gereksinimi göremedim.
Çekiliş ile alakalı olabilir belki. Sitesinde RM serileri için garanti olarak "10" yıl yazıyor, herhangi bir koşul, kayıt gereksinimi göremedim.
falcoN- Hectopat Katılım 2 Aralık 2016 Mesajlar 27 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2019 #6 SideWinder dedi: Çekiliş ile alakalı olabilir belki. Sitesinde RM serileri için garanti olarak "10" yıl yazıyor, herhangi bir koşul, kayıt gereksinimi göremedim. Genişletmek için tıkla... Hayırlısı o zaman
SideWinder dedi: Çekiliş ile alakalı olabilir belki. Sitesinde RM serileri için garanti olarak "10" yıl yazıyor, herhangi bir koşul, kayıt gereksinimi göremedim. Genişletmek için tıkla... Hayırlısı o zaman