Elektronik CORSAIR RS120 ARGB 120mm PWM Beyaz Üçlü Kasa Fanı 1.044 TL

Benim kasam Corsair 3000D ve içerisindeki fanlar araştırdığım kadarıyla içerisinde gelen 3 tane fanın modeli AR120. Anakartım da MSI B450-A Pro Max ve ARGB girişi olmadığı için RGB ışıkları yakamıyorum. Sanırım hub almadan bunları da yakamam değil mi arkadaşlar?

Benim kasam Corsair 3000D ve içerisindeki fanlar araştırdığım kadarıyla içerisinde gelen 3 tane fanın modeli AR120. Anakartım da MSI B450-A Pro Max ve ARGB girişi olmadığı için RGB ışıkları yakamıyorum. Sanırım hub almadan bunları da yakamam değil mi arkadaşlar?
ARGB kontrolcü almalısın yoksa fan ışıklarını kontrol edemezsin.

Bazı sıvı soğutucların içerisinde kendi fanları için kontrolcü çıkıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Öyle bir şey alsam işimi çözer miyim peki?

Açıkcası kontrol etmek de istemiyorum yansınlar yeter

Bazı sıvı soğutucların içerisinde kendi fanları için kontrolcü çıkıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Öyle bir şey alsam işimi çözer miyim peki?

Eğer ARGB Pin'leri uyuyorsa neden olmasın. Eğer aynı değilse dönüştürücü alman gerekebilir. Ben öyle yapmıştım.

bende ARGB yok ta JRGB var. Eğer dönüştürücüsü varsa ve daha uygunsa hub'dan onu alayım o zaman
Bende Corsair iCue RGB Lighting Node Core var ve sadece Corsair 'in kendi pinleriyle çalışıyordı. ID-Cooling kule soğutucum için dönüştürücü alarak bağlayabilmiştim. Linkini eklediğim fanlarında Corsair ARGB pin'i yerine ARGB pinleri varmış yine dönüştürücü aldım.

Senin senaryon hakkında çok bilgim yok ancak JRGB soketin ismiydi diye biliyorum. ARGB ucu ona uyumlu değil mi?

Yok değil JRGB girişinde 4 tane pin var. ARGB gibi 3. pin boş değil o yüzden dişi ARGB girmiyor JRGB erkek porta.

iCUE Lighting Node CORE 1500tl gibi bir fiyata buldum. Aslında fena değilmiş yurtdışı fiyatı zaten 35 dolar. USB kablosuyla bağlayınca anakarta, iCUE üzerinden kontrol da ediliyor galiba.

Sıvı soğutucu konusunu bilmiyorum fakat ARGB fanı kontrolcü olmadan anakarta bağlarsan kafasına göre yanıyor diye biliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı