ARGB kontrolcü almalısın yoksa fan ışıklarını kontrol edemezsin.Benim kasam Corsair 3000D ve içerisindeki fanlar araştırdığım kadarıyla içerisinde gelen 3 tane fanın modeli AR120. Anakartım da MSI B450-A Pro Max ve ARGB girişi olmadığı için RGB ışıkları yakamıyorum. Sanırım hub almadan bunları da yakamam değil mi arkadaşlar?
Eğer ARGB Pin'leri uyuyorsa neden olmasın. Eğer aynı değilse dönüştürücü alman gerekebilir. Ben öyle yapmıştım.Bazı sıvı soğutucların içerisinde kendi fanları için kontrolcü çıkıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Öyle bir şey alsam işimi çözer miyim peki?
Açıkcası kontrol etmek de istemiyorum yansınlar yeter
bende ARGB yok ta JRGB var. Eğer dönüştürücüsü varsa ve daha uygunsa hub'dan onu alayım o zamanEğer ARGB Pin'leri uyuyorsa neden olmasın. Eğer aynı değilse dönüştürücü alman gerekebilir. Ben öyle yapmıştım.
Bende Corsair iCue RGB Lighting Node Core var ve sadece Corsair 'in kendi pinleriyle çalışıyordı. ID-Cooling kule soğutucum için dönüştürücü alarak bağlayabilmiştim. Linkini eklediğim fanlarında Corsair ARGB pin'i yerine ARGB pinleri varmış yine dönüştürücü aldım.bende ARGB yok ta JRGB var. Eğer dönüştürücüsü varsa ve daha uygunsa hub'dan onu alayım o zaman
Bazı sıvı soğutucların içerisinde kendi fanları için kontrolcü çıkıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Öyle bir şey alsam işimi çözer miyim peki?
Açıkcası kontrol etmek de istemiyorum yansınlar yeter
Baya bi ucuza denk geliyor.iyzico 261+104 iade verdi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.