Eshri
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Denizci
Merhaba, normalde yıllardır SteelSeries'in fareleri dışında bir mouse tercih etmezdim. En son kullandığım Rival 310 sensei arızalandığı için kısa sürede idare etmesi için Logitech G102 almıştım. Şimdi internette mouselara bakarken karşıma ilk başta.
Sensei Ten çıktı. Görünce başta inanamadım. Çünkü bu mouse normalde Rival 310'dan daha pahalı idi. Sonra sitesinde de gördüğüm üzere mouse şu anda indirimdeymiş yorumlarını vesaire incelediğimde ise hantal, ağır bir mouse dediklerini gördüm ve biraz daha kurcalayınca karşıma.
www.n11.com
Corsair Sabre Pro çıktı. İncelediğim zaman cidden fiyatı özelliklerine kıyasla bayağı uygun ve hiç Corsair mouse kullanmadım. Sizce almaya değer mi veya bunun yerine Sensei Ten mi almalıyım?
Sensei Ten çıktı. Görünce başta inanamadım. Çünkü bu mouse normalde Rival 310'dan daha pahalı idi. Sonra sitesinde de gördüğüm üzere mouse şu anda indirimdeymiş yorumlarını vesaire incelediğimde ise hantal, ağır bir mouse dediklerini gördüm ve biraz daha kurcalayınca karşıma.
Mouse - Kablolu & Kablosuz Fare - n11
Mouse ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.