MehmetSLH
Hectopat
- Makaleler
- 1
Corsair Sabre Pro Champion Series CH-9303101-EU 18000 DPI 6 Tuş Optik Kablolu Gaming (Oyuncu) Mouse - incehesap.com bu mouse alınır mı? Palm grip şeklinde tutuyorum.
Alakası yok. Corsair Sabre Pro'nun switch ve sensör olarak yanına bile yaklaşamaz Rival 3. Bu bilgileri nerden ediniyorsunuz anlamıyorum.Alınır ama bu daha iyi.![]()
SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Alınır eliniz büyükse.
Alakası yok. Corsair sabre Pro'nun Switch ve sensör olarak yanına bile yaklaşamaz Rival 3. bu bilgileri nereden ediniyorsunuz anlamıyorum.
Uzun vadede belki mouse tekerleği sıkıntı çıkarabilir. Kirden dolayı yaparsa temizlersiniz düzelir.Kalitelidir değil mi? Uzun ömürlü olmasını istiyorum da.
Corsair sonuçta ömür boyu kullanırsınız. Oğullarınız da kullanır ama torunlar emin değilim.Kalitelidir değil mi? Uzun ömürlü olmasını istiyorum da.
Uzun vadede belki mouse tekerleği sıkıntı çıkarabilir. Kirden dolayı yaparsa temizlersiniz düzelir.
Corsair sonuçta ömür boyu kullanırsınız. Oğullarınız da kullanır ama torunlar emin değilim.
Corsair'e bulaşmanı hiç önermem.
Sensör olarak da switch olarak da daha iyi. Hatta büyük ondan büyük olmasına rağmen daha hafif. Rival 3 daha düşük bir mouse. Markaya göre ürün yargılayanların yorumlarını görmezden gelin.Anladım internet Cafe'de Rival 3 kullanmıştım hoşuma gitmişti sanırım bu daha iyi Rival'dan değil mi?
Niye acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.