Corsair Sabre Pro Champion Series alınır mı?

@Quarit bu yazı bu konuya yazılması gereken bir mesaj değil. Madem eksik veya hata görüyorsunuz konusunu açın, fikrinizi belirtin. Diğer kullanıcılar da sizin gbi mi düşünüyor görelim. 🙃
Moderasyonun göremeyeceği bir yere böyle şeyler yazıp atıp tutarak ne forumu düzeltebilirsiniz ne de rahatsızlığınızı giderebilirsiniz. 🙂

Daha önce Corsair'ın hem faresini hem klavyesini kullanmış biri olarak söyleyeyim. Corsair yazılım konusunda üzmez, gayet kullanışlı bir arayüzü var.

Kullanmayanların yorum yapma konusu daha önce K70 MK.2 klavyesi için de konu olmuştu, o zaman olanı söyleyeyim; ben Strafe MK.2 kullanıyordum, K70 MK.2'nin ikizi deseniz yeridir o kadar benziyor sadece birkaç yerden kısılmış veya değiştirilmiş ucuz versiyonu. Kullanmayanlar çok övüyordu, kullanan bir arkadaş da deneyimlerini öfke kusarak paylaşmıştı. Hocam klavyeyi oyun oynarken afedersiniz ama hayvan gibi kullanırsanız tabi keycapler kırılır. Corsair'ın bu konuda bir eksiği yok, malzemesi kalitesiz değil, destekleri ve servisi de gayet iyi çalışıyor. Forumdan öğrenebilirsiniz. Ben bu zamana kadar Corsair kullanıp da nalet gelsin memnun değilim diyen görmedim.

Elinize uyacağınız düşünüyorsanız Corsair pişman etmez. Bütçenizi arttırabilirseniz tavsiye ederim. 🙂

Son düzenleme:
@Quarit bu yazı bu konuya yazılması gereken bir mesaj değil. Madem eksik veya hata görüyorsunuz konusunu açın, fikrinizi belirtin. Diğer kullanıcılar da sizin gbi mi düşünüyor görelim. 🙃
Moderasyonun göremeyeceği bir yere böyle şeyler yazıp atıp tutarak ne forumu düzeltebilirsiniz ne de rahatsızlığınızı giderebilirsiniz. 🙂

Daha önce Corsair'ın hem faresini hem klavyesini kullanmış biri olarak söyleyeyim. Corsair yazılım konusunda üzmez, gayet kullanışlı bir arayüzü var.

Kullanmayanların yorum yapma konusu daha önce K70 MK.2 klavyesi için de konu olmuştu, o zaman olanı söyleyeyim; ben Strafe MK.2 kullanıyordum, K70 MK.2'nin ikizi deseniz yeridir o kadar benziyor sadece birkaç yerden kısılmış veya değiştirilmiş ucuz versiyonu. Kullanmayanlar çok övüyordu, kullanan bir arkadaş da deneyimlerini öfke kusarak paylaşmıştı. Hocam klavyeyi oyun oynarken afedersiniz ama hayvan gibi kullanırsanız tabi keycapler kırılır. Corsair'ın bu konuda bir eksiği yok, malzemesi kalitesiz değil, destekleri ve servisi de gayet iyi çalışıyor. Forumdan öğrenebilirsiniz. Ben bu zamana kadar Corsair kullanıp da nalet gelsin memnun değilim diyen görmedim.

Elinize uyacağınız düşünüyorsanız Corsair pişman etmez. Bütçenizi arttırabilirseniz tavsiye ederim. 🙂
Dostum siz bunu gerçekten kasıtlı mı yapıyorsunuz ? Ben ne Corsair markasını kötüledim, ne de Corsair'in burada ki bir model mouse'unu kötülemedim. Siz okumuyor musunuz ? Konuyu açan arkadaş eksi ve artı yönlerini söyler misiniz demiş, ben bu mouse'u kullandım ve incelemesini yapan birisi değilim, kabaca artı ve eksi olan şeylerini söyledim. Sensör güzel. Fiyatı önceden 600-700 TL arası olduğu için ben ilk başta "o fiyata şahsen almam" demiştim. Sonra başka bir arkadaş indirimden bahsedince konu sahibine mouse'u almasını önerdim. Şimdi sizin mantığınıza kalırsak her markanın iyi ve kötü ürünü vardır, ve kimse kalkıp bir modeli kötü diye markanın kendisine çamur atamaz. Ben nerede Corsair hakkında genel olarak kötü bir şey dedim ? Konuyu abuk subuk çarpıtan başka birileri hep oluyor, ben de o kişilere karşı kendimi tutamıyorum. İnsan gibi yazıyorum yorumumu konu sahipleri genelde bir şey demezken, araya kendini atıp konudan kopartıp olayı kişiselleştirmeye çalışanlar oluyor. Töbe töbe ya :D Acaba gerçekten direkt böyle her konuya ben de gidip o kötü bu çok pis. Ay bunu kullanma iğrenç fln mı yazayım ? Siz birilerine cevap verirken karıştırıyor musunuz anlamıyorum ki. Ben mouse'u kötülemedim. Daha önce bazı donanımlar için direkt olarak yaptığım olmuştur, ve evet o zamanlar gerçekten kullandığım ürünler genel anlamda berbattı, öyle ürünler vardır herkes için olumsuz olan. Lakin burada ki Corsair'in mouse'u böyle bir şey değil, benim için daha çok ergonomi yapısı rahatsızlık verdi, bu da kişiden kişiye değişir, ben bu yüzden kalkıp mouse'a çamur atmadım, sadece ne yaşadıysam kabaca anlatmak istedim.

@Quarit nerede ürünü veya markayı kötülediğinizi nerede söylemişim alıntılayabilir misiniz? Ben göremedim de. İncelemenize tek bir şey bile söylemedim, sizin mesajınıza da ürünle ilgili bir gönderme yapmamıştım, sadece fikirlerinizi belirtmek için konu açın dedim. Markayla ve ürünle ilgili yazdığım şeyler tamamen kendi fikrimdi.

Daha önce forumda böyle bir konu açıldığında yoktunuz sanırım, eğer fikirlerinize forumun genel kitlesi katılıyorsa inanın bir şeyler değişmeye başlıyor, gelip böyle mouse konularına forumun kitlesini eleştirecek şeyler yazarsanız hiçbir şey değişmez, moderasyon da görmez. Daha önce deneyimlediğim için söylüyorum. Sizi kötülemek, incitmek veya hakaret etmek gibi bir amacım yoktu. Öyle anlaşıldıysa özür diliyorum. 🙃

Technopat Haberler

Geri
Yukarı