Corsair Sabre RGB Pro Wireless mouse Valorant'ta yan tuşlar çalışmamaya başlıyor

Mhmetsk

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi Corsair Sabre RGB Pro Wireless farem da çözemediğim bir problem var. Daha öncesinde gayet takır takır çalışan mouse ne olduysa (güncelledim mi bir şeyleri kurcalarken mi yaptım bilmiyorum) birden can sıkıcı bir sorun yarattı. iCUE yazılım desteği uygulamasını kullanırken yani açıkken Valorant oyununa girdiğimde yan tuşlar çalışmamaya başlıyor, oyunu Alt Tab'a alıp Chrome veya Opera fark etmez internet sağlayıcısına giriyorum bu sayfalarda da çalışmıyor. Daha önce fareyi şarjda da kullanabilirken şimdi iCUE açıkken şarja takınca mouse hareket etmiyor. Problem yazılımsal oldugunu düşünüyorum çünkü iCUE programını kapatınca oyundayken de değilken de Alt Tab yaparken de mouse un yan tuşları çalışıyor, şarj halindeyken kullanılır oluyor. Bilgisayarı formatladım, iCUE programlarının her serisini indirip denedim sildim attım yok yok yok sorunu çözemedim. Ben bu işin içinden nasıl çıkarım?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı