Corsair Spec-01 Kasa Fan Önerisi Ve Yerleştirme

vovontel123

Decapat
Merhaba arkadaşlar, benim Corsair Spec-01 kasam var. Ön kısımda aldığımda gelen bir fan var içeri hava veriyor. Üst tarafa 2 tane 12cmlik fan koyabilirim. Arkaya da 12cmlik 1 tane daha fan koyabilirim. Bunlar sıcak havayı dışarı atmak için.
Şimdi sizlerden 3 şey isteyeceğim umarım yardımcı olursunuz. Şimdi ilk olarak 3 tarafa da fan önerisi isteyeceğim sizden fiyat aralıgı 40-100 TL olabilir.
2. olarak önerdiğiniz fanlar sıcak havayı dışarı atmak için olacak, bu yüzden fanı nasıl yerleştireceğim açıklar mısınız? Son olarak da mesela 3 tarafa da aynı fan önerdiniz, onlar 3 tarafa da takılabilir değil mi bir sıkıntı çıkarmaz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam aynı kasa bendede var, fanları aldınız mı?

@117084 hocam ekran kartını değiştirdim kasa çok fazla ısınıyor. Kasayı biliyorsunuz zaten sadece önde bir adet fan var, ne arkada nede üstte fan yok. Bu fanlardan 4 tane alsam 2 üst 1 ön 1 arka olmak üzere, bir faydası olur mu?

Kasanın içinde çok fazla sıcak hava birikiyorsa faydası olur biraz. Ben sadece havayı atsın diye almıştım daha iyi soğutma için daha hızlı fanlar gerekir galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…