Corsair SPEC-05 650W 80+ kasa ve PSU nasıldır?

Spec 05 ve VS550 kullanıcısı olarak kasanın hava akışından da PSU'sundan da çok memnunum, kasanın tek sevmediğim tarafı üst fan boşlukları filtresiz; zaten bir şey takılmayacaksa üstü kapatılabilir tozu engellemek için. Beraber verilen PSU yeni seri VS, eski VS serisiyle karıştırmayınız.

peki psu dan cızırtı sesi çıkıyormu çıkıyorsa rahatsız edebilecek düzeyde mi?
birde benim emektar eski bilgisayar dan kalma High Power 750W vardı onu kullanmayı düşündüm ancak anakart ta besleyicilerde çok ısınma sıkıntısı olduğu için psu kablosunun soketi bildiğin eridi ve eski olduğu için sisteme zarar vereceğine düşünerek kullanmadım

ssd var yazmayı unutmuşum birde hepsiburada ki son 3300x i aldım onuda tam zamanında aldım teşekkürler Allah daha iyilerini sizlere nasip etsin diyelim
ha birde unutmadan rx5500xt için nvdia experience benzeri program varmı? var ise söyler misin?

Son düzenleme:
Maalesef önceden kullanmış olduğum bir kasa. Bu kasayı tercih etmeni istemem.
1. 2 adet fan veriyor
2. Ben kasaya 5 fan taktim maalesef bileşenler pek soğumuyor. Özellikle ekran kartı
3. Akrelik yan panel, temperli cam al
4. Maalesef yapısı kuvvetli değil
5. Toz filtresi yok

corsairin kasalarını beğenirim ama bu tamamen fiyat odaklı. cooler Masterin bu fiyata ve power a çok ürünü var
Kasayı sorduğunu sandım psu kaliteli. Sunu söyleyeyim fanlar çok sessiz. Corsair fan işinde çok iyi.

Benim yanımda şuan PSU, 2018 model versiyonları çok sıkıntılıydı bunda daha görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…