Corsair SPEC-05 650W 80+ kasa ve PSU nasıldır?

Spec 05 ve VS550 kullanıcısı olarak kasanın hava akışından da PSU'sundan da çok memnunum, kasanın tek sevmediğim tarafı üst fan boşlukları filtresiz; zaten bir şey takılmayacaksa üstü kapatılabilir tozu engellemek için. Beraber verilen PSU yeni seri VS, eski VS serisiyle karıştırmayınız.

Spec 05 VS550 kullanıcısı olarak hava akışından da PSU'sundan da çok memnunum, kasanın tek sevmediğim tarafı üst fan boşlukları filtresiz; zaten bir şey takılmayacaksa üstü kapatılabilir tozu engellemek için.
peki psu dan cızırtı sesi çıkıyormu çıkıyorsa rahatsız edebilecek düzeyde mi?
Şu 2 parçayı alsanız daha iyi olabilirdi aldığınız kasa hakkında pek bilgim yok ama önü kapalı ve sadece tek egzoz fanı var önerdiğim kasa mesh tasarıma sahip ve aktif olarak kullanıyorum hava akışı çok güzel öneririm.
birde benim emektar eski bilgisayar dan kalma High Power 750W vardı onu kullanmayı düşündüm ancak anakart ta besleyicilerde çok ısınma sıkıntısı olduğu için psu kablosunun soketi bildiğin eridi ve eski olduğu için sisteme zarar vereceğine düşünerek kullanmadım

@cucubaba sistemini bu haliyle beğendim güle güle kullan şimdiden. İleride yapacağın yükseltmeler ikinci bir 8GB RAM alıp çift kanala çıkarman ve yoksa SSD takmak olsun. 3300X'i kapman güzel olmuş sistemin kalbine canavarı koymuşsun. 😄
ssd var yazmayı unutmuşum birde hepsiburada ki son 3300x i aldım onuda tam zamanında aldım 😀🤪 teşekkürler Allah daha iyilerini sizlere nasip etsin diyelim
@cucubaba sistemini bu haliyle beğendim güle güle kullan şimdiden. İleride yapacağın yükseltmeler ikinci bir 8GB RAM alıp çift kanala çıkarman ve yoksa SSD takmak olsun. 3300X'i kapman güzel olmuş sistemin kalbine canavarı koymuşsun. 😄
ha birde unutmadan rx5500xt için nvdia experience benzeri program varmı? var ise söyler misin?

Son düzenleme:
Maalesef önceden kullanmış olduğum bir kasa. Bu kasayı tercih etmeni istemem.
1. 2 adet fan veriyor
2. Ben kasaya 5 fan taktim maalesef bileşenler pek soğumuyor. Özellikle ekran kartı
3. Akrelik yan panel, temperli cam al
4. Maalesef yapısı kuvvetli değil
5. Toz filtresi yok

corsairin kasalarını beğenirim ama bu tamamen fiyat odaklı. cooler Masterin bu fiyata ve power a çok ürünü var
Öncelikle herkesin bayramı kutlu olsun 2 gün önce yeni bilgisayar topladım öncelikle size sistemi söyleyeyim.

Anakart: B450M S2H.
Ekran kartı: Sapphire RX 5500 XT 4 GB.
RAM: Kingston HyperX Fury 8 GB 2666MHz.
İşlemci: AMD Ryzen3 3300X.

Sistem genel olarak bu şekilde ancak sisteme kasa ve PSU birleşik aldım kasa linkini bırakayım hemen.

Corsair CC-901152-EU SPEC-05 VS650 Watt 80 Plus PSU ATX Midi Fiyatı

Sizce PSU'su iyi midir lütfen yazın, 4500TL sistemi iyi bir PSU'ya emanet etmek lazım sizce nasıl, bir sıkıntı olur mu yayında açmayı düşünüyorum ama, cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Kasayı sorduğunu sandım psu kaliteli. Sunu söyleyeyim fanlar çok sessiz. Corsair fan işinde çok iyi.

önerdiğiniz psu yu almayı düşünüyordum ama bunu aldım bir şekilde idare edeceğim eğer çok gürültü yapar veya bir sıkıntı çıkarır ise yüksek ihtimal önerdiğiniz parçaları alırım cevaplar için herkese teşekkürler
Benim yanımda şuan PSU, 2018 model versiyonları çok sıkıntılıydı bunda daha görmedim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı