Corsair US Q klavye teklifini siz kabul eder miydiniz?

B Experience

Hectopat
Yer
Trakya
Daha fazla  
Meslek
Kimyager
Profil Kapağı
1521966622
Merhaba,

MK2 MX Speed Corsair TR Q klavyem var ancak RGB ışıklarındaki bir hatadan dolayı sadece ışıklandırması düzgün çalışmıyor. Çoğu zaman aktif olarak bir animasyon modeli bile kullanmıyorum. Bunun için Corsair ile uzun süren bir görüşmem oldu. Kendilerinin elinde TR Q klavye olmadığı için benim klavyemin aynısının us Q düzende olanını göndermeyi öneriyorlar.

Siz olsaydınız kabul eder miydiniz? Klavye düzenindeki tuşlar ezberimde olduğu için sistem üzerinden TR Q olarak değiştirip kullanabilirim ancak ufak "enter" tuşu biraz aklımda soru işareti oluşturuyor. Ayrıca altı üstü RGB aydınlatma yüzünden neden us kullanayım demiyor da değilim.

Esas soru şu ki; değişimi kabul edip olur da alışıp kullanamazsam, US Q klavyeyi Türkiye'de ikinci el olarak satabilir miyim? Alıcısı çıkar mı?
Yorumlarınızı merak ediyorum, şimdiden teşekkürler. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
İkinci elde gitmesi zor, giderse de ancak elinde TR keycap bulunan insanlar alır. Eğer RGB çok umrunuzda değilse değişmeyin derim ama değişmek istiyorsanız da klavyeyi alıp daha sonra TR keycap alıp kullanabilirsiniz HyperX pudding vs gibi.

Merhaba,

MK2 MX Speed Corsair TR Q klavyem var ancak RGB ışıklarındaki bir hatadan dolayı sadece ışıklandırması düzgün çalışmıyor. Çoğu zaman aktif olarak bir animasyon modeli bile kullanmıyorum. Bunun için Corsair ile uzun süren bir görüşmem oldu. Kendilerinin elinde TR Q klavye olmadığı için benim klavyemin aynısının us Q düzende olanını göndermeyi öneriyorlar.

Siz olsaydınız kabul eder miydiniz? Klavye düzenindeki tuşlar ezberimde olduğu için sistem üzerinden TR Q olarak değiştirip kullanabilirim ancak ufak "enter" tuşu biraz aklımda soru işareti oluşturuyor. Ayrıca altı üstü RGB aydınlatma yüzünden neden us kullanayım demiyor da değilim.

Esas soru şu ki; değişimi kabul edip olur da alışıp kullanamazsam, US Q klavyeyi Türkiye'de ikinci el olarak satabilir miyim? Alıcısı çıkar mı?
Yorumlarınızı merak ediyorum, şimdiden teşekkürler. :)

İkinci elde fiyatı Türkçe'ye göre daha düşük olur, bence üst model falan iste. Farkını öderim falan diye bir teklif de yapma. Garanti devam ediyorsa birebir değişim hakkın var, değişim yapamıyorlarsa senin onayladığın bir üst modeli ile değişim yapılmak zorunda. Senin onayın olmadan para iadesi de yapılamaz, yapılırsa da THH öttürür.

İkinci elde fiyatı Türkçe'ye göre daha düşük olur, bence üst model falan iste. Farkını öderim falan diye bir teklif de yapma. Garanti devam ediyorsa birebir değişim hakkın var, değişim yapamıyorlarsa senin onayladığın bir üst modeli ile değişim yapılmak zorunda. Senin onayın olmadan para iadesi de yapılamaz, yapılırsa da THH öttürür.
Süreç dediğiniz gibi değil, muadili ile değişim yapma hakları var ve ellerinde aynı klavyenin ingilizce tuş dizilimlisinin olması muadili statüsüne giriyor. THH yoluyla hiçbir şey elde edemez arkadaş, ortada bir satış sözleşmesine dayalı ayıp mevcut olmaydığından mahkeme yoluyla da alamaz üst modeli vs.

Kabul edilir. US klavyeye sahibim, kucuk enter tusu o kadar buyuk bir sorun degil. Hizli alisirsin.

Satarsin bu arada. Tonla ulkede US mekanik klavye alan varken o klavyenin elinde kalacagini hiç sanmam.

Ellerinde varsa başka model bir TR klavye yollamalarını, gerekirse farkını verebileceğini teklif et.
Ellerinde şuan herhangi bir model için TR Q klavye olmadığını söylüyorlar. Benim elimdekinden daha düşük varsa zaten kabul edilebilecek bir durum değil, ancak daha üst bir modelde anladığım kadarıyla göndermek istemiyorlar.
Garanti devam ediyor, seçeneklerimin dışına çıkarak herhangi bir modelde TR Q kabul edebileceğimi belirttim ancak onların ısrarı sadece benim klavyemin US Q olanını gönderebilecekleri yönünde.
iletişimi resmi site üzerinden yurtdışı desteğine ticket oluşturup ingilizce mi yaptınız yoksa yurt içindeki yetkili servisle mi yaptınız

Yurtdışı resmi site üzerinden ingilizce yapıyorum konuşmaları.

Sanırım biraz daha şansımı zorlayıp, eğer TR gönderemiyorsanız US Q alırım ama daha üst bir model istiyorum diyeceğim. En azından bir yerden kaybederken diğer yerden kazanabilirim.

Para iadesi iste olmazsa. Ya da TR'de Corsair ile ilgilenen servise ya da tüzel kişiye durumu anlatsınlar sana göndersinler. Aynı durumu ben de yaşadım, Logitech hep US INT klavye yollamıştı.
Corsair Web Store üzerinden alışveriş yapmadığım için para iadesi yapamıyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı