Corsair ve Adata RAM'ler uyumlu olur mu?

Kesinlikle önermem. Adata RAM'in kit halinde bile sorun çıkardığı oldu.

Hocam bu konuya bakarsanız çok sevinirim birkaç RAM modeli arasında kaldım. Sizin tecrübeniz vardır RAM markaları hakkında.
 
Almışken aynısından alman daha sağlıklı olur.

Hocam bu konuya bakarsanız çok sevinirim birkaç RAM modeli arasında kaldım. Sizin tecrübeniz vardır RAM markaları hakkında.

Varsa öneriniz çok iyi olur.

İyi fiyata bir bilgisayarcıya satabilirsin belki. Farklı RAM takmakdan daha iyidir.

Satabilme şansım yok maalesef.
 
Corsair VS Kingston, G.Skill vs. olabilir ama Adata RAM önermem bazen dandik nanya ya da spectek dram kullanıyor bazen en iyi Samsung dram kullanıyor. Samsung gelirse ne ala, nanya ya da spectek çıkarsa ağla :).

HyperX Predator Hynix dram ile Adata XPG Samsung dram beraber kullandım bir sorun yaşamadım. Adata'yı sattım. Fury aldım oda Samsung dram oda sorunsuz çalışıyor.

Laptoplarda fabrika çıkışlıda farklı dram markalarına denk geldim. Mesela ASUS 4 GB onboard dram Samsung iken SO-DIMM'e 4 GB Hynix dram RAM takmıştı.

Zaten laptoplara takılan RAM'lerin çoğu zıt dram markası oluyor.

Nanya ya da spectek gibi düşük kalitede RAM olursa Recep'in dediği gibi aynısından alsan bile bazen sıkıntı çıkarabiliyor. Yanına en iyi rami taksanda gene sıkıntı oluyor.

İnsanları ne kadar bilgilendirirsen bilgilendir genede ekonomik durumdan dolayı kötüsü almak zorunda kalıyor. Önceden 5-10 dolar fark 20-30 liraya denk geliyordu 20-30 lira daha verip iyisini alırım diyordu insanlar şimdi 10 dolar nerdeyse 200 lira bende mecburen kötü markayı tercih ediyorum bazen.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı