Corsair Vengeance LPX 8 GB DDR4 2400 MHz CL14 RAM bellekle uyumlu model var mıdır?

syrizon

Kilopat
Yer
Konya/Karatay
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci, Grafiker
Merhaba,
Bilgisayarımda 8 GB DDR4 2400 MHz CL14 Corsair RAM bellek var. Bunu 16 GB yapmak istiyorum ama sahip olduğum belleklerin üretimi durmuş ve piyasada da yok. Acaba uyumlu çalışacak farklı bir bellek modeli var mıdır, yoksa en temizi 16 GB set almak mı?

Teşekkürler.

Merhaba,
Bilgisayarımda 8 GB DDR4 2400 MHz CL14 Corsair RAM bellek var. Bunu 16 GB yapmak istiyorum ama sahip olduğum belleklerin üretimi durmuş ve piyasada da yok. Acaba uyumlu çalışacak farklı bir bellek modeli var mıdır, yoksa en temizi 16 GB set almak mı?

Teşekkürler.
Bütçenizi zorlamayacaksa satıp yeni set almanız daha iyi olacaktır.

Hocam, ikinci el bakabilirsiniz. Yine de en iyisi satıp kit almak.

Merhaba,

Teşekkürler.
Hocam yeni set alın bence.
Hocam bu mu?

Hocam yeni set alın bence.
Hocam bu mu?

Aynen hocam bunun kırmızısı. Seri numarasını kontrol ettim. CMK8gx4m1A2400C14r benimki, linkteki ürün ise CMK8gx4m1A2400C14 muhtemelen tek fark üzerindeki kaplamının rengidir. Linkteki ürünü ve satıcı siteyi bir düşünüyüm ben çünkü taksitli satışta vade farkı çokmuş. :)
@Yener K. hocam, ikinci ele de bakıyorum fiyatlar sıfır ile hemen hemen aynı. :( Öneriniz için teşekkürler.

Aynen hocam bunun kırmızısı. Seri numarasını kontrol ettim. CMK8gx4m1A2400C14r benimki, linkteki ürün ise CMK8gx4m1A2400C14 muhtemelen tek fark üzerindeki kaplamının rengidir. Linkteki ürünü ve satıcı siteyi bir düşünüyüm ben çünkü taksitli satışta vade farkı çokmuş. :)
@Yener K. hocam, ikinci ele de bakıyorum fiyatlar sıfır ile hemen hemen aynı. :( Öneriniz için teşekkürler.
Yani bu:

Yani bu:

Hocam sizce elimdekini makul bir fiyata okutup 16 GB (8x2) 3000+ üzeri MHz'lerde çalışan bir modele mi geçmem yoksa bunu alıp devam etmem mi daha mantıklı olur?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı