fatihdemirag_ Kilopat Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 305 21 Ocak 2024 #11 deadfellow dedi: İnsanların hiç işi gücü yok mu? Sen burada yardım istiyorsun diye her şeyimizi bırakıp koşalım mı yardıma? Micron Rev.E çiplerin var. BIOS hakkında bilgi sahibiysen yardım edebilirim. GDM / PDM / VDDG IOD gibi şeyleri bilmiyorsan önce öğren sonra yardım ederim. Genişletmek için tıkla... hayır 2-3 tane konu açmıştım başka onlarada kimse yazmadı enteresan şekilde, biosa hakimim biliyorum sadece ram oc nasıl yapılacak onu bilmiyorum deadfellow dedi: İnsanların hiç işi gücü yok mu? Sen burada yardım istiyorsun diye her şeyimizi bırakıp koşalım mı yardıma? Micron Rev.E çiplerin var. BIOS hakkında bilgi sahibiysen yardım edebilirim. GDM / PDM / VDDG IOD gibi şeyleri bilmiyorsan önce öğren sonra yardım ederim. Genişletmek için tıkla... hocam yardım edecek misin ? @BerkayZ87 hocam gerçekten yardımınıza ihtiyacım var kimse yardımcı olmuyor maalesef, ram overclock hakkında yardımınızı bekliyorum Son düzenleme: 18 Ocak 2024
deadfellow dedi: İnsanların hiç işi gücü yok mu? Sen burada yardım istiyorsun diye her şeyimizi bırakıp koşalım mı yardıma? Micron Rev.E çiplerin var. BIOS hakkında bilgi sahibiysen yardım edebilirim. GDM / PDM / VDDG IOD gibi şeyleri bilmiyorsan önce öğren sonra yardım ederim. Genişletmek için tıkla... hayır 2-3 tane konu açmıştım başka onlarada kimse yazmadı enteresan şekilde, biosa hakimim biliyorum sadece ram oc nasıl yapılacak onu bilmiyorum deadfellow dedi: İnsanların hiç işi gücü yok mu? Sen burada yardım istiyorsun diye her şeyimizi bırakıp koşalım mı yardıma? Micron Rev.E çiplerin var. BIOS hakkında bilgi sahibiysen yardım edebilirim. GDM / PDM / VDDG IOD gibi şeyleri bilmiyorsan önce öğren sonra yardım ederim. Genişletmek için tıkla... hocam yardım edecek misin ? @BerkayZ87 hocam gerçekten yardımınıza ihtiyacım var kimse yardımcı olmuyor maalesef, ram overclock hakkında yardımınızı bekliyorum
T the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.776 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 21 Ocak 2024 #12 ZenTimings ZenTimings is a simple and lightweight app for monitoring memory timings on Ryzen platform. zentimings.protonrom.com XMP açıkken şu programdan ekran görüntüsü atıver bakayım.
ZenTimings ZenTimings is a simple and lightweight app for monitoring memory timings on Ryzen platform. zentimings.protonrom.com XMP açıkken şu programdan ekran görüntüsü atıver bakayım.
fatihdemirag_ Kilopat Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 305 23 Ocak 2024 #13 the Prodigy dedi: ZenTimings ZenTimings is a simple and lightweight app for monitoring memory timings on Ryzen platform. zentimings.protonrom.com XMP açıkken şu programdan ekran görüntüsü atıver bakayım. Genişletmek için tıkla... buyrun hocam Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-01-23 000655.png 50,5 KB · Görüntüleme: 35
the Prodigy dedi: ZenTimings ZenTimings is a simple and lightweight app for monitoring memory timings on Ryzen platform. zentimings.protonrom.com XMP açıkken şu programdan ekran görüntüsü atıver bakayım. Genişletmek için tıkla... buyrun hocam
6 641429 Decipat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 3.386 Çözümler 7 23 Ocak 2024 #14 deadfellow dedi: İnsanların hiç işi gücü yok mu? Sen burada yardım istiyorsun diye her şeyimizi bırakıp koşalım mı yardıma? Micron Rev.E çiplerin var. BIOS hakkında bilgi sahibiysen yardım edebilirim. GDM / PDM / VDDG IOD gibi şeyleri bilmiyorsan önce öğren sonra yardım ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam herkes her şeyi bilmek zorunda mı? bilmiyorsa da bilgili birisi olarak bunların ne işe yaradığını açıkça izah edebilirsiniz.
deadfellow dedi: İnsanların hiç işi gücü yok mu? Sen burada yardım istiyorsun diye her şeyimizi bırakıp koşalım mı yardıma? Micron Rev.E çiplerin var. BIOS hakkında bilgi sahibiysen yardım edebilirim. GDM / PDM / VDDG IOD gibi şeyleri bilmiyorsan önce öğren sonra yardım ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam herkes her şeyi bilmek zorunda mı? bilmiyorsa da bilgili birisi olarak bunların ne işe yaradığını açıkça izah edebilirsiniz.
fatihdemirag_ Kilopat Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 305 24 Ocak 2024 #15 the Prodigy dedi: ZenTimings ZenTimings is a simple and lightweight app for monitoring memory timings on Ryzen platform. zentimings.protonrom.com XMP açıkken şu programdan ekran görüntüsü atıver bakayım. Genişletmek için tıkla... Kimse yardımcı olmayacak mı arkadaşlar koskoca forumda ? Son düzenleme: 23 Ocak 2024
the Prodigy dedi: ZenTimings ZenTimings is a simple and lightweight app for monitoring memory timings on Ryzen platform. zentimings.protonrom.com XMP açıkken şu programdan ekran görüntüsü atıver bakayım. Genişletmek için tıkla... Kimse yardımcı olmayacak mı arkadaşlar koskoca forumda ?
6 641429 Decipat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 3.386 Çözümler 7 24 Ocak 2024 #16 fatihdemirag_ dedi: Kimse yardımcı olmayacak mı arkadaşlar koskoca forumda ? Genişletmek için tıkla... Bilgim olsa yardımcı olurdum hocam maalesef bilgim yok.
fatihdemirag_ dedi: Kimse yardımcı olmayacak mı arkadaşlar koskoca forumda ? Genişletmek için tıkla... Bilgim olsa yardımcı olurdum hocam maalesef bilgim yok.
fatihdemirag_ Kilopat Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 305 24 Ocak 2024 #17 641429 dedi: Bilgim olsa yardımcı olurdum hocam maalesef bilgim yok. Genişletmek için tıkla... problem değil sorun şurda zaten yardımcı olucam diyip geri yazmayanlarda
641429 dedi: Bilgim olsa yardımcı olurdum hocam maalesef bilgim yok. Genişletmek için tıkla... problem değil sorun şurda zaten yardımcı olucam diyip geri yazmayanlarda
6 641429 Decipat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 3.386 Çözümler 7 24 Ocak 2024 #18 fatihdemirag_ dedi: problem değil sorun şurda zaten yardımcı olucam diyip geri yazmayanlarda Genişletmek için tıkla... Bu forumdakiler bir garip hocam çok takılmayın.
fatihdemirag_ dedi: problem değil sorun şurda zaten yardımcı olucam diyip geri yazmayanlarda Genişletmek için tıkla... Bu forumdakiler bir garip hocam çok takılmayın.
fatihdemirag_ Kilopat Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 305 25 Ocak 2024 #19 641429 dedi: Bu forumdakiler bir garip hocam çok takılmayın. Genişletmek için tıkla... tekrar konu da açamıyorum uyarı ceza veriyorlar birde
641429 dedi: Bu forumdakiler bir garip hocam çok takılmayın. Genişletmek için tıkla... tekrar konu da açamıyorum uyarı ceza veriyorlar birde