Corsair Vengeance RGB Pro hangi çipi kullanıyor?

Bütçe
850
Crucial Ballistix RGB bulunursa o da alınabilir, ama görüntüsünü sevmiyorum. RGB modeli çok sırıtmış. Çakar lamba gibi yanıyor üstten.
1613835287861.png

Bence iyi duruyor. Herkesin görüşü farklı olabilir tabii.

Alternatif olarak Hynix CJR kullanan Fury RGB var, ona da bakabilirsin.
Sadece 3600 MHz CL17 olanında.

Bence iyi duruyor. Herkesin görüşü farklı olabilir tabii.
Kasa içi görüntüsü iyiymiş, ben örnek görsellere bakarak söylemişim :D
Sadece 3600 MHz CL17 olanında.
Bütçeye uyuyor sayılır, 858₺.

HyperX alsak Nanya Corsair alsak çakma B-die. Galiba doğru düzgün bu bütçede RGB RAM yok. Yaklaşık 850TL bütçem var. Önereceğiniz başka RAM Dual kit RAM var mı?
HyperX nanya çıkacağını sanmam. Nanya genelde laptop ve soğutması olmayan masaüstü ram'lerde çıkıyor. HyperX nanya çıkıyorsa bitmiş o marka hem pahalı satıyor marka diye hemde ucuz dram kullanmak ne demek.
Aynı kasanın siyah olanını indirimden almayı düşünüyorum. Bakalım bende bu kadar güzel gözükecek mi? Tavsiyeleriniz ve yardımlarınız için teşekkürler.
Bunda da mı NANYA var?
Bendeki 3000 MHz predatorde hynix var.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.jpg
    Screenshot_2.jpg
    50 KB · Görüntüleme: 114
2 farklı Corsair Vengeance RGB Pro 3200 MHz CL16 kit kullandım. İlk aldığım için Thaiphoon, Samsung B-Die diyordu ama voltaj arttırsam da ne frekans değişti ne gecikmeler düştü, berbattı. Sonradan aldığım Nanya A-Die olarak geçiyordu. Her yerde yerden yere vurulmasına rağmen voltaja dokunmadan 3733 MHz 16-18-18-36 Trc 54 Trfc 314 kullanabiliyorum rahatlıkla. 1.37V ile aynı zamanlamalarda 3800 MHz stabilite sağlıyor, daha üst voltajları denemedim. Çünkü her denememde 5-6 saatlik testlere tabi tutmak yordu. Bence olay çipten çok silikon kalitesiyle alakalı. Şansınız döner de iyi bir silikon gelirse çok güzel değerler alabilirsiniz. Thaiphoon'un yanlış gösterme ihtimali de muhtemel tabii çipleri.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı