Corsair Vengeance vs Apacer Panther 8 GB

Şimdi birkaç FPS'nin hesabını yapın, ileride alacağınız anakartın parasını hesaplarsınız. 😉

Birkaç FPS? 4/8 le 6/12 karşılaştırmasını yapmayın 2 yıl önde oldu AMD eyvallah sorun yok ama 10. nesil Intel'de 3. nesil AMD'den iyi AMD 1-2 yıl önde oldu diye fiyatları arttırdı Intel'de geçen seneki fiyatlarla aynı bıraktı böylece 10. nesil Intel 3. nesil AMD'ye göre daha çok tercih ediliyor AMD'nin AM4 desteği sona erecek merak etmeyin 2-3 yıl sonra da piyasa da R5 5600X kalmaz kalırsa da çok pahalı olur 3100 vs 10400F kapıştırdığınızda 10400F çok rahat geçiyor ve aralarında çok az fiyat farkı var indirimlerle bu daha da düşebiliyor fanboyluğu bırakın konu dışına çıkmaya gerek yok

Birkaç FPS? 4/8 le 6/12 karşılaştırmasını yapmayın 2 yıl önde oldu AMD eyvallah sorun yok ama 10. nesil Intel'de 3. nesil AMD'den iyi AMD 1-2 yıl önde oldu diye fiyatları arttırdı Intel'de geçen seneki fiyatlarla aynı bıraktı böylece 10. nesil Intel 3. nesil AMD'ye göre daha çok tercih ediliyor AMD'nin AM4 desteği sona erecek merak etmeyin 2-3 yıl sonra da piyasa da R5 5600X kalmaz kalırsa da çok pahalı olur 3100 vs 10400F kapıştırdığınızda 10400F çok rahat geçiyor ve aralarında çok az fiyat farkı var indirimlerle bu daha da düşebiliyor fanboyluğu bırakın konu dışına çıkmaya gerek yok.
Yahu hala Intel mi savunuyorsunuz bana? Fanboyluğu bırakın diyorsunuz siz Intel fanboyluğu yapıyorsunuz.

Bu haberden önce zaten bol bol öneriyordum bu iki işlemciyi, yükseltme yapmam derse gitsin alsın ne yapayım? Ancak yükseltme yapacaksa AMD çok daha mantıklı oluyor, ölü soket olduğunu biliyorum merak etmeyin. Ancak hala yükseltme seçeneklerinde AMD açık ara önde.

Yahu hala Intel mi savunuyorsunuz bana? Fanboyluğu bırakın diyorsunuz siz Intel fanboyluğu yapıyorsunuz.

Bu haberden önce zaten bol bol öneriyordum bu iki işlemciyi, yükseltme yapmam derse gitsin alsın ne yapayım? Ancak yükseltme yapacaksa AMD çok daha mantıklı oluyor, ölü soket olduğunu biliyorum merak etmeyin. Ancak hala yükseltme seçeneklerinde AMD açık ara önde.

Fanboyluk falan yok hangi işlemci daha iyise onu öneriyoruz 10100F bile R3 3100'den %5-%7 daha iyi sırf soket yüzünden daha kötü işlemci mi alsın zaten arkadaş 1 yıl kullanacakmış

Fanboyluk falan yok hangi işlemci daha iyise onu öneriyoruz 10100F bile R3 3100'den %5-%7 daha iyi sırf soket yüzünden daha kötü işlemci mi alsın zaten arkadaş 1 yıl kullanacakmış
1 yıl kullanacağa lafım yok zaten.
Ancak gidip yükseltme yapacak adam 10100F almaz.
Özellikle belirteceğim yükseltme yapacaksanız 3100 yapmayacaksanız 10100F diye.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı