Corsair Virtuoso SE Vs Steelseries Arctis 7

Kime öneri yapayım? Kaç ay olmuş. Adam almıştır artık.
Reis bende hortlatacağım konuyu müsaadenizle :) . sonradan benim gibi araştırma yapanlar için öneri yapman çok daha iyi olurdu :) bu arada önerini hala bekliyorum ya da kulaklıklarla ilgili öneri konun varsa oraya yönlendirirsen çok iyi olur.

hort. için pardon.
 
Ben Arctic 7 kullandım, problem yaşadım. Ses açma yerinden doğal olarak sesi sonuna kadar getirdiğiniz de ses soldan fazla geliyordu. İnce ayar yapıp dengeleyene kadar o ses açma yerinden, canım çıkıyordu. Teknik servis desen rezalet. Hepsiburada üzerinden geri gönderdim onarıma. Adamlar parayı hesabıma yatırmış haberim bile yok. Teknik servis benle iletişime geçip bu problemi çözemedik bilginiz olsun bile demeye bile tenezzül etmedi. Malzeme yapısını da beğenmedim. Çok hafif, kafa da dururken sıkıntı çıkarıyor. Kaldı ki kafa küçükse bandı sıkılaştırıp kullandığında kafanda saçma sapan bir görüntü oluşuyor. Yani kulaklık çerçevesi ile bant arası bomboş kalıyor kafana oturmuyor. Steelseries'in yazılımı da berbat, ses driveri ile çakışması da cabası. 7.1 kullanana kadar canım çıktı. Arctic 9 dan aşağısı alınmaz.
 
Ben Arctic 7 kullandım, problem yaşadım. Ses açma yerinden doğal olarak sesi sonuna kadar getirdiğiniz de ses soldan fazla geliyordu. İnce ayar yapıp dengeleyene kadar o ses açma yerinden, canım çıkıyordu. Teknik servis desen rezalet. Hepsiburada üzerinden geri gönderdim onarıma. Adamlar parayı hesabıma yatırmış haberim bile yok. Teknik servis benimle iletişime geçip bu problemi çözemedik bilginiz olsun bile demeye bile tenezzül etmedi. Malzeme yapısını da beğenmedim. Çok hafif, kafa da dururken sıkıntı çıkarıyor. Kaldı ki kafa küçükse bandı sıkılaştırıp kullandığında kafanda saçma sapan bir görüntü oluşuyor. Yani kulaklık çerçevesi ile bant arası bomboş kalıyor kafana oturmuyor. SteelSeries'in yazılımı da berbat, ses driveri ile çakışması da cabası. 7.1 kullanana kadar canım çıktı. Arctic 9'dan aşağısı alınmaz.

Hocam konuyu hortlattığım için kusura bakmayın. Ben Corsair markalı olanı almayı düşünüyorum. Uzun kullanımda baş ağrısı veya terleme gibi sıkıntılar oluyor mu? Çok uzun saatler bilgisayarda olacağım. Teşekkürler.
 
Hocam konuyu hortlattığım için kusura bakmayın. Ben Corsair markalı olanı almayı düşünüyorum. Uzun kullanımda baş ağrısı veya terleme gibi sıkıntılar oluyor mu? Çok uzun saatler bilgisayarda olacağım. Teşekkürler.
Hocam kulaklıktan ben çok memnunum, çok wireless kulaklık kullandım. Tam anlamıyla beni memnun eden Corsair. Tavsiye ederim, baş ağrısı,terleme yaşamadım. Özellikle SE modelini alırsanız mikrofonuna bayılacaksınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı